Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos Stenly

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

8. 1. 2011 16:11

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 611 kJ / 385 kcal
Bílkoviny6,67 g
Tuky24,82 g
Vláknina12,85 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy31,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

8. 1. 2011 22:24

Pájinko, mám opačný názor, ale nevadí... každopádně vím, že to je mňamka a to je důležitý ;-):-p:-K

Pajaska Pajaska

8. 1. 2011 22:00

Špagi,ale tady se čerstvé nehodí.Přeci jen se to smaží.;-)Jedině do přelivu.Jo a název receptu je podle mého muže,protože to je jeho invence.:-)):-):-K

marcik marcik

8. 1. 2011 20:22

kde je losos, tak je můj manžel:-D. je do něho zamilován;-(. +:yes::-p

spagetka spagetka

8. 1. 2011 16:37

To jsem netušila, že tomu říkáš tak vznešeně:-D, ale :-p:yes:
Ještě bych doplnila, že pokud jsou čerstvé nebo mnražené bylinky, dávám jim přednost ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: opekani lososa konzervovaný losos losos konzervovaný lososové filety losos recepty losos preliv recept preliv na lososa jak dlouho opekat lososa recepty z lososa bez mouky filety z lososa recept losos a saturajka postup opékání lososa losos opékání kuze losos doba opékání lososa s kůží losos a saturejka losos a saturjenka přeliv na losos recepty s jablky konzervovaný losos v oleji jak opekat lososa

Suroviny: losos, mouka, saturejka, bazalka čerstvá, koření oregáno, tymián, koření grilovací, sůl, pepř, česnek, citron, máslo, olej, majonéza, cibule, okurky sterilované, kapie, sůl, pepř, omáčka worcesterová, lák z okurek

TopRecepty.cz

Losos Stenly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5WEK