Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa se zelím

Zapomeňte na kupované zeleninové skleničky a připravte si domácí naloženou řepu se zelím. Kdykoli tak budete mít po ruce zdravý poklad za pár korun, který využijete třeba do salátů nebo jako pikantní tečku k hlavnímu chodu.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

3. 5. 2008 15:16

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 409 kJ / 1 054 kcal
Bílkoviny31,80 g
Tuky4,48 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,63 g
Sůl31,00 g
Sacharidy197,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

snajd

31. 10. 2022 08:51

Vyzkoušeno, moc dobré :yes:

Naty

20. 8. 2013 13:30

Zdravím, zkoušela jsem tento recept, dodržela vše podle návodu. Bohužel se mi za 14 dní na dně sklenic objevil bílý povlak :-( :-( :-( Prosíím nevíte někdo co to je nebo čím to je? Myslíte, že je to na vyhození? Jinak recept skvělý, řepa nemá chybu, hned po zavaření jsem zkoušela

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 10. 2009 14:08

Též jsem to dělala a do pár sklenic jsem přidávala křen,bylo to pikantnější a s koření ještě fenykl vyzkoušejte někdy,je to dobré;-);-)

růženka

20. 10. 2009 14:03

já dělám řepu se zelím, řepu stouhám a je to fakt moooc dobrý, doporučuji...www.toprecepty.cz

PECA

17. 10. 2009 18:52

Tak jdu na to doufam že se mi to povede lidičky a diky:yes:

tejaja tejaja

4. 5. 2008 09:49

Toto strúham, keď robím cviklu s chrenom a rascou, tak cviklu strúhame na jemno, nie na hrubo.

jitule jitule

4. 5. 2008 02:11

janame54: to jsem zkoušela loni a nám to víc chutná na kostičky, když je to s tím zelím...nahrubo ji strouhám, když dělám řepu s křenem, to je taky dobrůůůtka.

janame54

4. 5. 2008 01:21

lepší je řepu nastrouhat, salát je jemnější, dělám ho už léta a patří v naší rodině k nejoblíbenějším

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řepa červená zavařování nálev salát z červené řepy pohlreich jak zavařit červenou řepu nejlepší nálev na červenou řepu salát z červené řepy a kyselého zelí pohlreich nálev na červenou řepu jak uskladnit červenou řepu červené zelí recept zelí s červenou řepou zelí s červenou řepou zavařujeme červenou řepu se zelím nakládaná řepa recept nakládané zelí s červenou řepou zavařujeme červenou řepu červená řepa s křenem recept na červenou řepu cervena řepa se zelim salat sterilované zelí s červenou řepou salát z červené řepy babica recept na nakládanou červenou řepu se zelím

Suroviny: řepa červená, zelí bílé, cibule, ocet, voda, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Červená řepa se zelím

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vGL