Houbový hrášek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 602 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,80 g |
Tuky | 3,24 g |
Vláknina | 81,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 131,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávame napr. s cestovinou, ak máme - pridáme bylinky podľa chuti.
Môžeme servírovať s kopčekom kyslej smotany.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2011 18:57
13. 1. 2011 18:16
jááj..výtečná větrná dobrůůtka moc dobře to vypadá...nezbylo by soustíčko??
13. 1. 2011 17:56
Suvicka mi do toho skočila, než som stihla opraviť svoj text - dať otáznik pre Bibi, či sú ozaj krémové u vás lacnejšie, lebo u nás sú oveľa, oveľa drahšie ako biele. Chuťovo sa mi zdajú lepšie ako biele.
13. 1. 2011 17:51
9. bodik posilam, velmi chutna fotka.
13. 1. 2011 17:50
Bibi nepletieš sa, tu sú krémové oveľa, oveľa drahšie ako biele...
13. 1. 2011 17:43
Bibinko, dekuji, uz se jich bat nebudu.....
13. 1. 2011 17:39
hmmmmm, tohle bych si s chutí dala +
13. 1. 2011 17:37
Magdalenko, to bude dobrý a je to v hezké barvě, dávám ti 7.boda
DANIELLKO-já ty krémové žampiony kupuju víc než bílé, jsou nejen že dobré, ale taky větší a levnější
DANIELLKO-já ty krémové žampiony kupuju víc než bílé, jsou nejen že dobré, ale taky větší a levnější
13. 1. 2011 17:28
Tak vidim, ze i bez te smetany to bude dobrota. Koukam na obrazek tech tmavych zampionu....Nevim proc, ale nikdy jsem nenasla odvahu je koupit . Ted je urcite nacpu do kosiku....
13. 1. 2011 17:13
Tak na toto využiju zásobu z mražáku, hezky to vypadá a i cítím tu chuť
13. 1. 2011 16:23
Vďaka, snažím sa variť trochu zdravšie a znižovať množstvo mäsa, tak vymýšľam, plus hliva je zázračná vec v boji proti cholesterolu...(teda medzi iným).
HankaPu, na teba a niektoré ďalšie dievčatá nemám...
HankaPu, na teba a niektoré ďalšie dievčatá nemám...
13. 1. 2011 16:19
I mě by tohle chutnalo
13. 1. 2011 16:18
Magdi, pěkný recept s hlívou a koukám jak jsi se pustila do focení, máš to moc hezké +
13. 1. 2011 16:07
Tak toto mohu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 14 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak sbírat houby. Jak je zpracovat a využít v kuchyni
Další recepty
Tématické fráze: bezmasá jídla recepty hrášek zadelavany hrasek se zampiony ovela hrášek do mražáku krémový hrášek hlivou proti cholesterolu diskuze recenze houby hrášek recept hrášek recept
Suroviny: houby, hrášek mražený, cibule bílá, česnek, paprika sušená sladká, masox, krém paprikový, voda, olej, sůl
Houbový hrášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wklM
14 názorů