Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child

Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.

Hodnocení receptu je 5,0 (78×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 180 min

240 min (60 min příprava + 180 min tepelná úprava)

15. 1. 2011 15:31

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie17 779 kJ / 4 249 kcal
Bílkoviny358,66 g
Tuky234,07 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 880 mg
Sodík 4,81 g
Sůl11,60 g
Sacharidy51,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

16. 1. 2011 10:06

Pokud by to někoho zajímalo, přidala jsem do poznámky odkaz na původní autorku, Juliu Child. :-)

cesneku

15. 1. 2011 22:05

NÁDHERA:yes:

Eliza Eliza

15. 1. 2011 20:29

:-) Moc díky za body a komentáře... Body jsem mu symbolicky předala, komentáře si přečetl sám, ačkoli sem jinak nikdy nechodí. Špagi, fotila jsem já, na to můj muž moc není.
Navařil fakt těch osm porcí, tak to budeme jíst jak dlouho...:-8:-D. Ale nevadí, je to skutečně výborné jídlo. :-p

senky senky

15. 1. 2011 18:47

:yes::yes:Prosila bych čtyři porce s donáškou;-)předem děkuji:-8

rebeka rebeka

15. 1. 2011 18:27

souhlas s Jankem:-D:-D:yes:
překrásné dílo:-8:-Ka to "božolééé":-D:-D:-8:yes:

Doubnerka

15. 1. 2011 18:14

Vypadá to fantasticky, určitě to i tak chutná, brzy to také vyzkouším, zatím posílám bodíky:-8

janek53 janek53

15. 1. 2011 18:00

Tož toto je názorný příklad jak vyrobit hlad na obrazovce:-p:-p:yes:

ivulinka ivulinka

15. 1. 2011 17:42

Eli, parádní fotky a šikovné manželovy ručičky.

Pajaska Pajaska

15. 1. 2011 17:36

Dělám ráda hovězí po burgundsku.Podle mne ,snad nejlepší úprava hovězího.Manža je moc šokovný,pardon šikovný a vyzná se.:-)):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2011 16:42

:-p:yes::yes:

savlinka savlinka

15. 1. 2011 16:32

NO TO VYPADÁ ÚŽASNĚ:yes::yes::yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

15. 1. 2011 16:15

Eli, Tvůj muž taky umí :yes::yes:

magdalenka magdalenka

15. 1. 2011 16:05

Ja by som prišla tiež...:yes:

isindy isindy

15. 1. 2011 15:51

Elizo, klobouk dolů, vaří dobře ;-) že pozdravuji a příště že se zdržím na večeři ;-):-D:yes:

Bibinka Bibinka

15. 1. 2011 15:49

Elí, ale udělal to krásně s citem pro věc a nádhernou šťávou, na tu sem vysazená.;-) Ten 2.bod si spolu rozdělte rodinko:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi po burgundsku hovězí po burgundsku originální recept hovezi po burgundsku recept hovězí maso po burgundsku burgundská hovězí pečeně hovězí po burgundsku pohlreich maso po burgundsku burgundská pečeně hovězí po burgunsku recept hovezi po burgundsku burgundská hovězí pečeně recept hovezi pecene po burgundsku hovězí po burgunsku recept hovezí maso po burgunsku hovězí po burgundsku recepty recepty hovezi po burgundsku vepřové maso po burgundsku vepřové po burgundsku burgundské hovězí maso po burgunsku

Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý, bobkový list, máslo, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYoE