Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rolky z ulice jako někde v Asii

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 1. 2011 11:35

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 103 kJ / 503 kcal
Bílkoviny11,92 g
Tuky4,90 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy96,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Ci su originalne ? neviem ale na ulici vo Vietname vam ich spravia presne takto. Rolky su uplne dietne ziadna sol na to su tie omacky len su ochutene cerstvymi bylinkami.

A robia sa takto:

http://www.youtube.com/watch?v=IfI1wMeDXhg

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

31. 1. 2011 20:39

Nonya,já bych to tolik nehrotila.;-)Osobně si myslím,že pokud jediný člověk tady, si recept oblíbí a hlavně zkusí a ochutná ,je to např.pro mne mnohem hodnotnější a víc potěšující, než bod.A bodování někdy nevypovídá o kvalitě a chuti receptu.
A filozofie ,,originálů receptů" je tak složitá,že prakticky není možné zjistit co je originál ,pokud není recept patentován.Vaření je velice kreativní a to je na tom to kouzelné.Tvé recepty jsou zvláštní a mně se velice líbí.Ne každý vyzkouším a pokud ano ,nebude někdy třeba striktně dodržen,protože třeba nejsou u nás ty správně suroviny dostupné,nebo jsou drahé.Přesto je krásný pohled na tvé fotky a i poučné čtení.Tím netvrdím,že by se recepty neměly dodržovat,vše chce své.Samozřejmě ,že u profesionálů je to jiné,ti si nemohou dovolit třeba tolik experimentovat,jak my tu.Myslím vztaženo na jeden recept a dodržení receptury.Teda já se nějak rozjela.:-8:-K Prostě jsem chtěla říci,že porovnávání bodů je nesmysl.Většina z nás to tady nebere jako soutěž,ale potěšit ostatní,dát začínajícím pár rad,inspirovat se,poučit se a hlavně se tu pohodově cítit.:-K:-K

isindy isindy

29. 1. 2011 16:45

nonya :-) upřímně - každé jídlo je vlastně originální, záleží na každém kuchaři, jak postupuje, koření, kdy, kolik a čeho dá - a název může být vždy stejný ;-)
já myslím, že není podstatné, zda je dané jídlo opravdu echt originální - hlavně, jestli je chutné a zajímavé ;-) a i když tento recept se mi líbí použitými surovinami více, nezavrhuji ani phamčin ;-)

Nonya

29. 1. 2011 16:41

To je ono tak to ma byt:yes:to ako ked sa na slovensku dvaja slovaci hadaju koho kapustnica je ta spravna.Je ich asi 40 druhov.
Takze povedzte milej phamke ze to je jeden z mnoha a nie originalny aj nas je tak isto originalny.:-))

Eliza Eliza

29. 1. 2011 16:37

Taky jsem si myslela, že nemluvíš o tom mém receptu...:-)

Ten počet bodů je fakt taková náhoda...;-) kolik lidí recept vůbec otevře, jakou má náladu a chutě... a tak... není to směrodatné.:-)

Madlenka1

29. 1. 2011 16:36

:yes::yes:

isindy isindy

29. 1. 2011 16:33

jo tento jsi myslel? :-8 tak to je zvláštní - phamka je totiž vietnamka ;-)

magdalenka magdalenka

29. 1. 2011 16:32

Nonya, myslím, že všetkým sa tvoje recepty páčia. Sú osviežením pre každého, kto hľadá niečo extra alebo exotické.
Bodíkovanie je hlúposť, toho si nevšímaj, to predsa nemôže mať výpovednú hodnotu... A niekto má rád ázijské rolky, niekto držkovú.

Nonya

29. 1. 2011 16:30

Sorry ja vobec nehovorim o Elizinom recepte.To nema s tymto nic spolocne, jej je vyprazany a toto je surove ale o tomto co si hovori ze je originalny vietnamsky:-8

www.toprecepty.cz/recept/14372-originalni-vietnamske-nepecene-zavitky/

Eliza Eliza

29. 1. 2011 16:24

To se týká těch mých včerejších rolek? :-O To asi ne, to je něco úplně jiného a navíc tam nepadlo ani slovo o originalitě...:-O receptu, my jsme to včera uvařily se sestrou podle sebe a chutnalo nám...:-)
No a na našich stolech jsou houby stále ještě oblíbenější než krevety, když už bychom to měli srovnávat...;-) Tak asi proto...

isindy isindy

29. 1. 2011 16:15

Nonya, trochu ješita, že? ;-)
nenapadlo tě, že Elizin recept od včerejšího večera vidělo více lidí než tvůj, který jsi sem dal dnes před obědem? ;-)
navíc - počet bodů není vždy relevantní, i když potěší...a možná se opravdu ten její líbil víc, co ty víš ;-)

Martin

29. 1. 2011 16:12

...trochu skromnosti by to možná chtělo.Myslím, že výborný recept není poznat JEN podle počtu bodů.Aspoň pro mne počet bodů u receptu určitě směrodatný není.

Iljusa Iljusa

29. 1. 2011 15:58

:yes:

Nonya

29. 1. 2011 15:53

trang,Ja som dal sme tento recept ako experiment je absolutne
100 % originalny nie je tu ani europska bazalka je to vietnamska " húng quế", moj poradca mi tvrdi ze jeho mama vzdy davala aj vietnamsky koriander "rau ram".Aj pazitka je plocha vietnamska " He "..
Omacka je originalna "Goi Cuon".
Takze dostali sme za to 3 body:-D a recept ktory sa volal originalny a nema absolutne nic spolocne s vietnamskou kuchynou dostal 7 bodov.:-))
Toto je posledny recept originalny nikdo nema o ne zaujem :yes:

trang

29. 1. 2011 15:13

akorat se tam obvykle nedava bazalka a koriandr ;-)
jinak to mas moc krásne

michsamant

29. 1. 2011 14:52

:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z ulice asijske rolky nem cuon recept na nem cuon asijské rolky recept minutky závitky nem ram goi cuon thajské rolky goi cuon recept letni rolky nem ram zavitky goi cuon recepty nesmazene rolky s krevetami vietnamská kuchyně goi cuon letni rolky recept rolky s krevetou recept nem cuon recept nesmažené závitky recept vietnamske zavitky recept ulice online

Suroviny: papír rýžový, krevety, rýže, salát hlávkový, máta, bazalka čerstvá, koriandr, okurka čerstvá

TopRecepty.cz

Rolky z ulice jako někde v Asii

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gk4l