Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2011 15:08

Suroviny

Porce: 4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 184 kJ / 5 063 kcal
Bílkoviny141,13 g
Tuky483,63 g
Vláknina18,73 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 462 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy31,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept pochází ze stránek časopisu Instinkt, kde je uvedený pod německým názvem Tafelspitz, já jsem zaměnila tymián za rozmarýn a nešpikovala zelenou, protože se mi nechtělo...:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

29. 1. 2011 15:22

nevím,co je tabulová špička:-//:-8 ale toto je špicaaa:-!:yes::yes::-K:-D:-D

chocolate

29. 1. 2011 15:19

Eliz, já znám pouze květovou špičku, je to totéž?
Jinak krásný recept, který mi evokuje vídeňský "táflšpic":-p.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvetova spicka květová špice hovězí květová špička recepty hovězí květová špička recept květová špička recept táfl špic vepřová květová špička hovězí květová špička květová špička recepty vepřová špička hovězí špička tafelspitz recept veprova květová špicka recept táflšpic hovězí pečeně na rozmarýnu pomalu pečené hovězí květová špice recept tafl spitz hovězí špička recept květová špic

Suroviny: tabulová špička, olej olivový, česnek, mrkev, celer, cibule šalotka, rozmarýn, bobkový list, jalovec, koření nové koření, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO4N