Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová polévka s nakládanými okurkami

Hodnocení receptu je 4,8 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2011 16:26

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 639 kJ / 392 kcal
Bílkoviny14,44 g
Tuky17,12 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy42,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

30. 3. 2021 00:43

Uvařil jsem, je velmi dobrá. Budu ji vařívat častěji.

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 6. 2020 08:18

:yes:<3:-K

Eliza Eliza

4. 2. 2011 12:13

Barbuso, díky za důvěru, jsem potěšená, že chutnalo...:-)

Barbusa Barbusa

4. 2. 2011 10:58

včera jsem zkoušela tvůj recept je to nezvyklé ale moc dobré jen se po ní zaprášilo:yes::-p

Honza

3. 2. 2011 22:36

Elizo, jak rassolniků, tak soljanek je spousta druhů.Masové, rybí,
(máte pravdu),houbové,ze svíčkové,ledvinek atd. Je to otázka
oblastí. Ale většinou jsou výborné.:-)

Eliza Eliza

3. 2. 2011 22:01

To jsem, Honzo nevěděla, myslela jsem, že rassolnik je stejné co soljanka, tedy z rybího masa...:-8 Stále se učíme...:yes::-)
Děkuji za bodíky a zkuste!!;-)

misza misza

3. 2. 2011 21:57

Eliz polévka vypadá skvěle :-p a já si ji ukládám:yes:

zizala zizala (moderátorka)

3. 2. 2011 18:18

Zajímavá polívčička :-p:yes:

Honza

3. 2. 2011 18:08

Elizo,to je ruský Rassolnik- vynikající polévka.:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 2. 2011 17:45

opravdu nezvyklá kombinace;-),ale může chutnat dobře:yes:+1

BILKOVAI BILKOVAI

3. 2. 2011 17:01

No to je teda mazec:-O:-O:-O.....7:yes:

Eliza Eliza

3. 2. 2011 16:59

Děkuju za zájem a vyzkoušejte, nebudete litovat, mně chutná hrozně moc, musím se ovládat, aby zbylo na ostatní..:-8
On to v podstatě není můj nápad, vystřihla jsem si to z jakéhosi časopisu, ale tam se nezahušťovalo pomocí brambor, ale záklechtkou (mouka, voda). S bramborovým pyré mi to přišlo takové elegantnější a nemusí se tak dlouho vařit, takže brambory jsou akorát tak, jak je člověk chce.

Také mě napadlo, že člověk kolikrát neví, co se zbylou bramborovou kaší, ohřívaná není už tak dobrá. Tahle polévka by mohla být chutným řešením...

Klariska Klariska

3. 2. 2011 16:58

Znojemská bramborová polévka :-O:yes:. Nejvíc se mi líbí nápad zahustit polévku kaší :yes::-K.

Colombo65 Colombo65

3. 2. 2011 16:58

Netradiční kombinace i postup - ale je to Eliza, ...."takže nám z teho v Brně padajó brady";-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2011 16:53

Teda, hodně nezvyklé, ale mám ráda nakyslé polévky:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rassolnik bramborová polévka polévka rassolnik rossolnik polevka z sterilizovanych okurek bramborová kaše s okurkou houbová omáčka s nakládanými houbami dia polévka recept rassolnik polévka recept polevka z nakladanych okurek houbová soljanka rossolnik recept polévka s nakládanými houbami recepty soljanka, rossolnik polevka rossolnik polévka na zácpu bramborová polévka s okurkem bramborová polévka s okurkou kulajda s nakládanými houbami polévka ze sterilovaných okurek

Suroviny: brambory, okurky sterilované, mléko, máslo, vejce, kmín celý, vývar, smetana zakysaná, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Bramborová polévka s nakládanými okurkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkGz