Chraime- ryba v omáčce

Corall+Emmy 30.9.2006 Kuchařka:

Doba přípravy: 40minut 1 ryba 3porce Ryby 11 názorů

43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

olej
4 stroužky česneku
5 rajčat
malá sklenice vody
2 červené papriky
1 zelená paprika
1 paliva paprika[ chili paprika]
svazek koriandru
1 lžíce mleté sladké papriky
pepř
sůl
ryba
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si spaříme rajčata, oloupeme a nakrájíme na kostičky, poté papriky, chili papriku na kostičky.

  2. Poté rozpálíme olej, přidáme 4 stroužky česneku, lehce osmažíme, přidáme zeleninu, sůl, pepř, mletou papriku a sklenici vody. Dusime 15 minut, pak umyjeme a nakrajíme svazek koriandru a vše vložíme do pánve (hluboké) a zase necháme dusit tak 15 minut, občas je třeba dolít vodu.

  3. Čerstvé filety ryby jakou máme rádi omyjeme a nakrájíme na kusy a 8 minut před dokončením jídla vložíme do omáčky a přiklopíme poklicí, pak už vypneme hořák. Jako příloha čerstvé pečivo, ne chleba ale bagety, housky, rohlíky.

Poznámka

Ryby zalezi kolik stravniku,pro nas pro 3 lidi 1ryba ale pokud mam navstevu tak 2 ryby

POZOR- dbejte na to nevarit rybu dlouho,jinak bude vysusena.

Dobrou chut

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Chraime- ryba v omáčce

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo