Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská pánev (Vitana)

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 2. 2011 16:15

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 346 kJ / 561 kcal
Bílkoviny88,15 g
Tuky13,80 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy18,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kuba

25. 1. 2017 15:31

Nerad vařím věci z pytlíku, ale činu od vitany si jednou nebo dvakrat do roka dopřeji. Nikdy se mi nepodaří uvařit čínu s podobnou chutí. Je mi jasné že je to plné chemikálií ale prostě jednou za čas <3 Ale psát na internet recept, který je na zadní straně sáčku té číny je vážně trapné :-D

Dana

30. 6. 2012 11:44

Já taky nejsem zastáncem vaření z pytlíku. Lidem to chutná proto, že je v tom glutamát sodný, který zvýrazňuje chuť a spousta chemických dochucovadel, na které si prý jde vytvořit i návyk, takže obyčejné jídlo pak těm, kdo z pytlíků jí často, nechutná. Protože prostě není dost chuťově výrazné. Ale ruku na srdce, vždyť je přece dost zvláštní cpát si do těla chemické látky. Proč to dělat, když můžeme mít přirozené a přírodně dochucené jídlo, které je 100 x zdravější a plné vitamínů. Na rozdíl od pytlíků.

Swinga Swinga

6. 2. 2011 14:24

fofl : alespoň přiznám že jsem to dělala s pytlíku a ne sama. klidně jsem mohla napsat že je to mé vlastní dílo.
někdy tyto jídla z pytlíku jsou chutnější než jídla z restaurace.

MT

6. 2. 2011 14:19

Rofl, není nad to, když někdo opíše recept z pytlíku a čeká za něj pochvalu :D Proč tu nejsou i mínusové body? :P

Honza

6. 2. 2011 02:41

Tohle patří spíš do kategorie pro začátečníky. Není to žádné extra
vaření hodné TOP receptů.

Nonya

5. 2. 2011 20:46

Aj tieto sacky maju svoje miesto , hlavne na internatoch a na cestach.:yes:
Ale pozri sa poriadne v zadu na zlozenie 40 % percent sacku su rozlicne soli a E cka .:no:
http://www.vitana.cz/produkty/zaklady-jidel/inspir...

Swinga Swinga

5. 2. 2011 19:19

tak sem nechoď když se ti tu nelíbí.:-p

Dexter

5. 2. 2011 19:05

tak to at už si kupují rakev.....To jsou fakt stránky o receptech,kdxyž sem každý dává něco z pytlíku...:-((:no: :-D:-D:-D

Swinga Swinga

5. 2. 2011 18:57

každý není jako ty vybíravý:-S
a znám spoustu lidí kteří se takhle stravuji denně.
Já sice jen občas když nemám čas vyvařovat:-8

Dexter

5. 2. 2011 16:46

Tak to je fakt těžký si udělat vlastní čínu,nechápu lidi co podporují tyhle srá*ory z pytlíku ,když je někdy pomalu jednodušší si to uvařit sama :-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vitana omáčka na čínu čínská pánev čínské nudle vitana čína v pytlíku pánve na čínu vitana.cz vitana nudle cinska pánev recept nudle z pánve vitana čína z pytliku vitana,recepty nudle vitana čína v sáčku pánev na čínu vitana nudle z pánve vitana čínské nudle čínské vepřové maso recepty čínská pánev cina na panev cinske panve

Suroviny: maso vepřové, paprika čerstvá červená, pórek, čínská pánev od vitany

TopRecepty.cz

Čínská pánev (Vitana)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzEp