Jemný boršč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 182 kJ / 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,23 g |
Tuky | 32,24 g |
Vláknina | 18,62 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 69,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2014 13:50
spagetka: že by zajtra prišli na rad guláše?
15. 10. 2014 11:00
ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D
spagetka:
spagetka:
15. 10. 2014 10:57
ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D
15. 10. 2014 10:15
konfetka: To budete stejný komentář o knedlo zelo vepřo z krupičky psát ke každému boršči?
15. 10. 2014 10:13
to nemyslite vazne. tohle prece neni borsc. to je stajny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to "knedlo vepro zelo"
20. 3. 2009 20:12
Moc dobrá polévka, ale nedávala jsem mléko
11. 3. 2009 12:43
tady fazolky, rajčata papriky, žádné maso a dokonce sýt! Zajímavá prohlídka borščůVšechny jsou určitě zajímavé.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: boršč z králíka boršč z cukety smetanový boršč boršč z papriky boršč smetanový boršč cuketa borsc kralici klasický ruský boršč rychlý boršč boršč z vepřového boku recept borsc boršč mleko pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok boršč s cuketou boršč z králíka vaření-kapaní do polevky veprovy bok kapaní do polévky recept boršč polévky
Suroviny: zelí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, vývar hovězí, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl, petrželka
Jemný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p4y
7 názorů