Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 075 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 6,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 47,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm pochází z pořadu Prima vařečka, kde ho připravovala žena, provdaná do Švédska, jako ukázku švédského jídla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2022 07:48
31. 12. 2017 15:04
9. 8. 2015 10:57
11. 1. 2014 12:45
29. 7. 2012 10:34
27. 3. 2011 09:37
Jemné maso - kuře, ryby - peču na více stupňů, přes 200°C a maso, které je potřeba péct déle - hovězí, vepřové - naopak dlouze a při nižší teplotě. Nevím, třeba je to špatně, ale je to zkušenost mých předků (kuchařů) a maso je vždy dobré.
26. 2. 2011 18:11
14. 2. 2011 14:17
14. 2. 2011 13:08
14. 2. 2011 10:56
14. 2. 2011 10:26
14. 2. 2011 09:04
14. 2. 2011 08:47
14. 2. 2011 08:24
14. 2. 2011 01:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 49 minutami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 2 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 2 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 11 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 13 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: losos na kopru losos kopr pečený losos s koprem losos s omáčkou pečený losos peceny losos s omackou losos recept medovohorcicna omacka losos s hořčičnou omáčkou hořčičná omáčka s koprem recept na lososa losos s medem a hořčicí losos recepty recepty losos s omáčkou losos recepty kopr losos s hořčicí a medem losos s koprem pečený losos s s koprem candát s hořčičnou omáčkou pstruh s hořčičnou omáčkou
Suroviny: losos, česnek, med, hořčice, omáčka sojová, vývar masový, mouka hladká, máslo, citron, sůl, pepř bílý
Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLWE
22 názorů