Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeský chléb - velký bochník

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 7. 2008 00:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 749 kJ / 3 525 kcal
Bílkoviny110,75 g
Tuky21,15 g
Vláknina39,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,24 g
Sůl28,00 g
Sacharidy703,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept byl kdysi v nějakém časopise, ale určený pro pečení v normální troubě s čerstvým droždím.Tak jsem si ho zkoušela v pekárně, aby byl opravdu velký bochník, ale neutekl :-)) Tady doporučuji použít sušené droždí a dávku nezvyšovat. Majitelé menších pekáren si udějají chlebík třeba z poloviční dávky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

9. 8. 2011 16:04

INK: Nepodařil se? Nebo nechutnal? Byl nějaký problém?

INK

8. 8. 2011 22:24

:no::-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staročeský domácí chléb eta harmony recepty recepty pro domácí pekárnu eta domácí pekárna eta recepty staročeské recepty domácí pekárna eta harmony recepty recepty eta harmony pekárna eta harmony recepty pekárna eta recepty starocesky domaci chleba starocesky domaci chleb recept recepty pro eta harmony domácí chléb staročeský staročeská pekárna domácí pekárna eta harmony-recepty recepty domácí pekárna eta harmony recepty do domaci pekarny eta harmony recepty pro domácí pekárnu eta harmony eta domácí pekárna recepty domácí pekárna eta harmony

Suroviny: voda, ocet, sůl, brambory, mouka hladká, kmín drcený, fenykl, anýz, koriandr, cukr, droždí sušené, voda, kmín celý

TopRecepty.cz

Staročeský chléb - velký bochník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YjY