Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkův ovarový lalok

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení)

21. 2. 2011 08:18

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie41 296 kJ / 9 870 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky1 050,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 375 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

21. 2. 2011 14:04

:-D:-D:-D Kadlíku,tak to jsem na ty reakce hodně zvědavá a bude to chtít asi mnohem větší hašení,takže alesoň štěně navíc.:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2011 13:27

"vyhořelé palivo z Temelína"..:-D:-)):-D:-)), kamaráde, rozesmál jsi mne na celé dopoledne!! Tvůj recept už byl s dcerou probrán u kávičky a já když se začnu smát, nevím, kdy přestat. Chudáci kámoši!:-D Ale když jim nejdou pod nos tvarůžky..dobře jim tak!!:-D:-D:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

21. 2. 2011 13:22

Kadlíku, sakriš, to musí v ústech hořet:-! My ostrý neradi, ale přesto ti jde 12.bod:yes: protože ti, co mají rádi ostré to určitě ocení. Je to pěkný recept a že nám nechutná ostré, je náš problém;-)

yanull yanull

21. 2. 2011 12:04

Dala bych ještě do poznámky, že toto není příliš vhodné pro anální alpinisty, ale rozhodně si zaslouží bodík +11 :-p;-):yes:

jirholu jirholu

21. 2. 2011 11:59

Super jídlo pro pekelníky:yes:+1

Jana Pá

21. 2. 2011 11:55

:-)):-)):-p:yes::yes::yes:

AniCiz

21. 2. 2011 11:28

super komentář autora a srettky..:-D:-D:-D:-)):-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2011 11:06

:-D:-D:-D:-D jéééžkovy oči, se picnu!!:-)) Samé zdravé, dietní, odlehčené papáníčko!! Kadlik, super název, foto k sežrání!!:-D:yes::yes::yes:

Lenka30 Lenka30

21. 2. 2011 10:47

:-D:-D:-D:-D

eva hubova eva hubova

21. 2. 2011 10:36

:-O:-Dno to bude mít grády:-D:yes:+5

monikaK

21. 2. 2011 10:30

ftipné:yes::-D:-D:-D

Koubkova Koubkova

21. 2. 2011 10:16

Komentář nemá chybu je to úžasný:-D:-D:-D:yes:

srettka

21. 2. 2011 10:15

ještě to by to chtělo kadlíkův obklad, jestli máš včecko
šavle-meče, tak sa obkládek zídě:-))...třeba ovesná kaše aĺa kadlíkův protifajrunkový zábal:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 2. 2011 10:04

:-D:-D:yes:

Kadlik Kadlik

21. 2. 2011 09:59

:-)):-))Jasně že jo!!! Za chvilku vložím Kadlíkovu erteplovou směs!!!;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřový lalok vepřový lalok recept vařený vepřový lalok recept vepřový lalok recepty paprikový lalok vepřovy lalok vařeny vareny lalok vepřový podbradek paprikový lalok recept uzený lalok vařený vepřový lalok vepřový lalok uzeny vareny podbradek uzený lalok recept vařený lalok recept peceny lalok recept na uzený lalok vepřový lalok pečený podbradek recept recept na veprovy lalok

Suroviny: lalok vepřový, chilli paprika sušená, česnek, paprika sušená pálivá, petrželka, libeček sušený, sůl, pepř, omáčka sojová, omáčka chilli, omáčka worcesterová, kečup sladký, hořčice

TopRecepty.cz

Kadlíkův ovarový lalok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vY20