Steak jak z moc drahé restaurace
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují ve špičkových restauracích. Kvalitní maso a náležitý postup přípravy vám zajistí stejný chuťový zážitek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 14 368 kJ / 3 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,17 g |
Tuky | 135,43 g |
Vláknina | 83,54 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 250,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Black Angus svieckova je jedna z tych najdrahsich ale tato draha zakladna surovina vam garantuje uspech ako v drahej restauracii.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2015 21:39
19. 3. 2012 16:27
Prominte, ale delat opravdovy biftek z rostence to neni to prave orechove.
25. 2. 2011 21:19
Mela jsem svuj postup na steaky a dneska me napadlo udelat po tvem zpusobu a zkusit v cem je rozdil muj a tvuj a reknu jedno,ode dneska delam tvuj postup.
Steak se kraji jako kdyz zanoris nuz do masla,je krasne mekky,stavnaty,ten muj byl Medium well jak milujeme.
Proste ode dneska delam tvuj postup.
Manzel cumel a pochvaloval si velmi.
JInak delam ejdnoduche steaky,drcenmy pepr,spetka soli, a u smazeni ol.olej a slunecnicovy olej,ma to lepsi chut.
Posilam bodika
24. 2. 2011 17:54
24. 2. 2011 16:00
24. 2. 2011 13:31
PS;
Neodporucujem robit doma,(ked tak chodte najprv na radu k profikovi) velmi lahko sa to zacne dusit pri nespravnej teplote a ostane tvrde a vas porazi a skoda draheho masa,
fantom ty nie
24. 2. 2011 12:51
24. 2. 2011 11:48
24. 2. 2011 11:37
24. 2. 2011 11:13
24. 2. 2011 11:05
24. 2. 2011 10:26
24. 2. 2011 10:21
24. 2. 2011 09:42
Snad v Olomouci tohle úžasné masíčko seženu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 50 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z jakého masa připravit nejlepší steak? Vyzkoušejte to s námi
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat
Jak dlouho se vaří batáty. V kuchyni je připravujeme podobně jako brambory, můžeme je vařit, péct a zapékat
Další recepty
Tématické fráze: polreichová restaurace v praze steak recept jak udelat steak medium angus steak recept steak medium steak doma angus recepty angus recept medium steak buccatini steak z anguse jak udělat doma steak jak připravit steak doma recept steak angus restaurace rozmarín recept na steak recept angus vepřový steak na rychlo polreichova česnečka polreichová krkovička
Suroviny: svíčková hovězí, brambory sladké, chřest, česnek, rozmarýn čerstvý, rajče cherry, víno červené, máslo, mléko, pažitka, cibule červená, pepř, sůl mořská
Steak jak z moc drahé restaurace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j2x
14 názorů