Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roastbeef 2

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2011 11:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

28. 8. 2015 15:43

hosta: já si z vícero receptů vytáhnu to co se mi líbí nejvíc a udělám takový mix... určitě to i trochu jinak ochutím, tady se spíš chci řídit dobou a stupněm pečení, líbí se mi na fotce jak je to růžové, ani moc ani málo, přesně tak jak bych chtěla.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 8. 2015 14:58

Petra:1,2 kila peču asi 35 minut do růžova.Marinuju tři dny i se solí.Občas vytáhnu z lednice a promasíruju,aby se to lépe vstřebalo. Osolím okořením pepřem a dám púl decka oleje. Šťáva z masa nevyteče olej to udrží v mase.

hosta hosta

28. 8. 2015 14:48

Petra: hlavně nesol den předem, sůl ti vytáhne šťávu z masa a bude tuhé, sol až těsně před přípravou;-)

Petra

28. 8. 2015 14:42

Dneska budu dělat roastbeef, asi podle vašeho receptu - líbí se mi barva :) Jenom nedám kečup, to mi přijde škoda k tak dobrému masu. Škoda že nepíšete, jak velký kus masa jste měl vy, abych tomu přizpůsobila délku pečení...

Pajaska Pajaska

26. 2. 2011 01:25

Fantome,když maso potřeš olejem s trochou pepře a necháš v lednici dva tři dny a není to ze stoletého skotu,tak se krásně rozleží.Jasně ,že kyselé to uspíší.;-):yes:

Fantom

25. 2. 2011 16:28

děkuji za komentáře:-) ten kečup a hořčice tam víceméně nejsou kvůli chuti ale aby maso trochu zkřehlo, můžete použít trochu octa či jakoukoliv kyselinu v pochutinách:yes:

Pajaska Pajaska

25. 2. 2011 15:11

Jo tak Rostbeef je geniální věc.Pokud je z kvalitního masa a umí se ,je to špica studené kuchyně.Jen bych osobně nepoužila ten kečup a hořčici,bylo by mi líto masa.Já to tedy takto nezkusila,nechci soudit,vůbec ne,dobré to bude to jistě,jen bych nechala vyniknout chuť masa.Je to osobní názor.Ta fotka je šťavnatá.:yes::yes:

Bibinka Bibinka

25. 2. 2011 13:55

Fantome, ty rád provokuješ a hlavně kolem poledne, kdy se každému při pohledu na tvůj talíř zblázní chuťové buňky viď:-?;-) Máš ho ovšem udělanej, jak má být a i když já tyhle polosyrová masa v dnešní době nemusím, 10.bodík ti dát musím a chci:yes:

marcik marcik

25. 2. 2011 13:20

hned bych si dala:-)+:yes:

Romario

25. 2. 2011 13:07

takhle před obědem!;-( Ale je to krásné, určitě dobré a nedá se jinak hodnotit, než alespon jedním bodíkem.:yes::-p:-)

Fantom

25. 2. 2011 12:38

Nonya, tohle si nejsem jistý ale asi hrudí:yes:

spagetka spagetka

25. 2. 2011 12:36

Nonya - to jsou taky takové růžové plátky z kvalitního hovězího, že jo? Já osobně to znám pod tímto názvem- klidně to sem dej, český ekvivalent by to stejně nevystihl.:yes::yes: U nás to dělá jeden Skot ke svátku sv. Patrika :-p:-p

Nonya

25. 2. 2011 12:29

Vyzera krasne , pridavam bod.:yes:
Fantom ja mam spraveny "Corned beef" ale neviem ako sa to vola po cesky ani slovensky, nevies nahodou:-?

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 2. 2011 12:04

To je krása:-O+1:yes:;-)rostbeef,jsem nikdy nedělala.:-8:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2011 12:01

Nemám slov....:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostbeef anglický rostbeef rostbeef recept anglický rostbeef recept hovězí rostbeef rostbeaf rostbeaf recept rostbief recept rostbeef rosbeef maso na rostbeef recept na rostbeef hovězí rostbeef recept recepty rostbeef jak se dělá rostbeaf rosebeef anglický rostbeaf rozbeef rost beef recepty na rostbeef

Suroviny: roštěnec hovězí vysoký, hořčice, kečup sladký, citron, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Roastbeef 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxZY