Boršč z Jeseníku
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 396,93 g |
Tuky | 23,85 g |
Vláknina | 23,75 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zapomněl jsem na cibuli, ale nic se nestalo. Tak snad příště.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 22:29
25. 2. 2011 20:57
25. 2. 2011 20:13
25. 2. 2011 19:24
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.
25. 2. 2011 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 36 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč s červenou řepou zeleninovy boršč s červenou řepou boršč s červenou řepou bez masa boršč ze sterilované řepy pravý boršč s červenou řepou boršč s klobásou boršč s červenou řepou a masem boršč s červenou řepou s uzeným boršč boršč s červenou řepou recept boršč hovězí konzerva boršč s červenou řepou a klobásou boršč z uzeného masa boršč s uzeným masem boršč ze sterilované červené řepy boršč s červenou řepou s klobasou boršč s červenou řepou a mletého masa boršč s červenou řepou s mletym masem recept na boršč bez masa zeleninový borš
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, klobása, prsa krůtí, zelenina kořenová, zelí, řepa červená, šťáva z červené řepy, rajče loupané, fazole červené sterilované, sádlo, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, ocet, smetana
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
5 názorů