Kuřecí rarášci

libunna Kuchař: libunna

Drůbeží maso 16 názorů

Suroviny

1 kuře
2 vejce
100 ml piva
3 lžíce hladké mouky
1 polévková lžíce hořčice
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce solamylu
olej na smažení
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 56 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuře zbavte kůže a vykostěte.

  2. Maso nakrájejte na menší kousky.

  3. Do mísy dejte 2 vejce, pivo, hořčici, sojovou omáčku, hladkou mouku, solamyl, trochu pepře a soli.

  4. Omáčku rozšlehejte vidličkou a nakrájené maso do ní naložte asi na 3 hodiny.

  5. Pak maso zprudka osmažte na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou hranolky, krokety nebo vařené brambory.

Poznámka

Talíř ozdobte hlávkovým salátem, pokrájenou salátovou okurkou, rajčaty. Přílohu posypte pokrájenou jarní cibulkou.Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 536 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí rarášci

  • Paprika Paprika

    Libunnko, tento recept mi nějak utekl. Podobných receptů už tu pár je, ale líbí se mi. Jakmile má maso nějaký "řízkovitý" obal, tak jde vždycky u nás na dračku. Vyzkouším. ;-):yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: rarášci z kuřecího masa kuřecí rarášky recept na kuřecí rarášky kuřecí rarášek recept na rarasky kuřecí rarášky recept rarášky rarášek rarášky recept recept kuřecí rarášky rarášek kuřecí recepty na kureci rarasky rarášek recept kuřeci recepty kuřecí rarášky v bramborovém kuřecí rarášky v těstíčku rarášky kuřecí recept na rarášci z vepřového kuřeci recepty z kuřecího

Zapomněl/a jsem heslo