Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Suroviny
Porce: 10 proci
Nutriční hodnoty
Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 2,34 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,96 g |
Sacharidy | 44,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to recept pode JANY REMKOVE, JEN JSEM NECO MALO ZMENILA..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2011 19:32
7. 3. 2011 16:04
7. 3. 2011 14:57
7. 3. 2011 14:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 15 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 16 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 30 minutami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 35 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 47 minutami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 55 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 1 hodinou
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 1 hodinou
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 5 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 13 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Jak připravit rybu v rosolu. Servírovat ji můžete jako slavnostní předkrm
Další recepty
Tématické fráze: nálev na ryby lak na ryby nálev na uzéné ryby nálev na kyselé ryby ryba v nálevu ryby v nálevu lak na kyselé ryby recepty lak na kysele ryby nálevy na ryby nálev na rybu slaný nálev na ryby ryby v slanem nalevu uzená ryba v nálevu ryby nálevu zavináče v rosolu ryba na moravance ryba na mrkvi lak slaný na ryby ryby nalevu priprava laku na ryby
Suroviny: mořská štika, mrkev, cibule, sůl, pepř, moravanka
Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN5q
4 názory