Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 7. 2008 23:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 185 kJ / 1 000 kcal
Bílkoviny66,99 g
Tuky70,01 g
Vláknina4,06 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,84 g
Sacharidy24,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

29. 8. 2008 20:25

vybusna, děkuji, jsem opravdu ráda, že chutnalo a příště přihoď ten hrášek, třeba do poloviny, není nad spokojeného manžela :-))

vybusna vybusna

27. 8. 2008 20:20

trochu som to pozmenila...nerobila som to v rimskom hrnci ale v remoske...bolo to uplne bez problemov..a vyborne. manzel chvilu brblal, ze kde je v tej plnke hrasok....no ja som sa s hraskom v takejto plnke nestretla, ale dobre...nabuduce mu ho tam prihodim....pretoze urcite budem opakovat...mam rada jedla kde sa vsetko robi naraz v jednom hrnci. vdaka
za recept
ozaj....syrom som nesypala.

tejaja tejaja

9. 7. 2008 16:23

Jéj, malo to byť 150,- Kčs:-))

tejaja tejaja

9. 7. 2008 16:23

V remoske môžeš urobiť všetko. Kedysi pred desiatkami rokov sme robili doma v remoske všetko, či koláče, či zapekané pokrmy, či mäso. Mali sme remosku s 3 misami rôznej výšky, stála 150,- K4S:-))

Merylas Merylas

9. 7. 2008 10:43

vybusna, já s tou remoskou nemám moc zkušeností, tak ti nevím. Ale když tam děláš to kuře s bramborama, tak snad by to mohlo jít taky, jen ten sýr dát až těsně před dopečením. Ale ty to kuře a brambory překládáš, ale tady tohle by nešlo. No fakt nevím. Já v té remosce peču občas nějaký koláč a masko jen tak bez brambor.;-)

vybusna vybusna

9. 7. 2008 06:51

jeda moja...toto vyzera fantasticky....fantasticky.....merylas myslis, ze to mozem urobit v remoske? receptik nema chyba....mohla by si ho nazvat....obed z rimskeho hrnca :-D v ramci tradicie :-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřecího masa římský hrnec recepty kuře s bramborem v jednom hrnci kuřecí nádivka recepty pro římský hrnec vaření v římském hrnci recepty na kurecí maso nadivky do masa recepty v římském hrnci římský hrnec kuchařka recepty kuřecí maso kuřecí maso s nádivkou vaříme v římském hrnci recepty rimsky hrnec maso,mrkev,brambory v jednom hrnci recepty s kurecim masem recept z kureciho masa kuře v remosce nádivka do masa římsky hrnec

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, sůl, česnek, játra drůbeží, žemle, olej, cibule, mléko, vejce, sůl, pepř, česnek, majoránka, brambory, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O1R