Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2017 15:43
Koukám že krkovička z trouby a tento recept jsou docela shodné, ale jinak perfektní recept taky jsem ho zkoušel a můj syn ho označil za "luxusní"
14. 8. 2016 12:40
martiline: jsem ráda, že se recept u vás těší velké oblibě. U nás to bylo k obědu včera.
Děkuji za pochvalu receptu
Děkuji za pochvalu receptu
14. 8. 2016 11:08
Dělala jsem už několikrát, dnes je krkovička v troubě také. Už se těším, vždy jsme si pochutnali. Dnes jako příloha vařený brambor a zelené fazolky na slanince. Díky za recept.
2. 8. 2016 17:20
Romario: to je milá pochvala, děkuji
31. 7. 2016 22:26
opět jsem se nespletla ve výběru receptu od dobré kuchařky. Díky za inspiraci, přikládám foto, bodík už byl
23. 11. 2015 21:36
Bahula: díky za skvělou fotku a za tip, jak tento recept zinovovat
23. 11. 2015 20:56
Měla jsem čerstvou krkovičku a chuť na knedlík. Vařila jsem přesně podle receptu pouze jsem závěrem slila šťávičku s cibulí, rozmixovala, přidala smetanu a uvařila karlovarský knedlík. Všem moc chutnalo Přidávám foto.
18. 11. 2015 19:50
chocolate: Lucinko, ty víš, jak mně udělat radost
Opět děkuji za důvěru v můj recept. Měj se moc hezky
Opět děkuji za důvěru v můj recept. Měj se moc hezky
18. 11. 2015 15:29
Ivuli, pekla jsem ke vcerejsi veceri.Krkovicku moc nekupuji, me dcery jsou preparatorky, ale zlakala me libova krasavice u naseho reznika.Mame radi ruzne ochucena masicka se sosem a po tech letech na topkach uz vim, ve kterych receptech a u koho pro inspiraci zalovit.
Bylo to vyborne, pridavam zaslouzeny bod, v oblibenych jiz zustane a Tobe dekuji.
Bylo to vyborne, pridavam zaslouzeny bod, v oblibenych jiz zustane a Tobe dekuji.
7. 10. 2014 17:16
29. 12. 2013 18:14
Verulinka:posílám velké díky za pochvalu
29. 12. 2013 14:38
Dělám podobně, ale místo vody dávám pivo - a posílám bodík
29. 12. 2013 14:29
VYNIKAJÍCÍ, jiný slovo na to není posílám bodík a určitě někdy zas zopakuju, jsme z toho doma nadšení
2. 12. 2013 15:59
Dneska jsme měli na oběd a pochutnali jsme si takže + další bodík
23. 11. 2013 12:47
ivulinka:Dnes připravím a zítra upeču, všichni chválí tak to bude na jistotu. Už se těším jak nám bude chutnat. Bodík jsem poslala,41+
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 15 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 16 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 57 minutami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 1 hodinou
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 5 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 14 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů