Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.

Hodnocení receptu je 5,0 (114×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 4. 2011 10:18

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 110 kJ / 504 kcal
Bílkoviny7,01 g
Tuky22,71 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,30 g
Sacharidy65,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moravák

3. 1. 2017 15:43

Koukám že krkovička z trouby a tento recept jsou docela shodné, ale jinak perfektní recept taky jsem ho zkoušel a můj syn ho označil za "luxusní" :yes:

ivulinka ivulinka

14. 8. 2016 12:40

martiline: jsem ráda, že se recept u vás těší velké oblibě. U nás to bylo k obědu včera.
Děkuji za pochvalu receptu:-K

martiline martiline

14. 8. 2016 11:08

:-) Dělala jsem už několikrát, dnes je krkovička v troubě také. Už se těším, vždy jsme si pochutnali. Dnes jako příloha vařený brambor a zelené fazolky na slanince. :-) <3 Díky za recept. :yes:

ivulinka ivulinka

2. 8. 2016 17:20

Romario: to je milá pochvala, děkuji:-K

Romario

31. 7. 2016 22:26

opět jsem se nespletla ve výběru receptu od dobré kuchařky:-). Díky za inspiraci, přikládám foto, bodík už byl:yes:

ivulinka ivulinka

23. 11. 2015 21:36

Bahula: díky za skvělou fotku a za tip, jak tento recept zinovovat:-K

Bahula Bahula

23. 11. 2015 20:56

Měla jsem čerstvou krkovičku a chuť na knedlík. Vařila jsem přesně podle receptu pouze jsem závěrem slila šťávičku s cibulí, rozmixovala, přidala smetanu a uvařila karlovarský knedlík. Všem moc chutnalo :yes: Přidávám foto.

ivulinka ivulinka

18. 11. 2015 19:50

chocolate: Lucinko, ty víš, jak mně udělat radost:-K:-K:-K
Opět děkuji za důvěru v můj recept. Měj se moc hezky;-)

chocolate chocolate

18. 11. 2015 15:29

Ivuli, pekla jsem ke vcerejsi veceri.Krkovicku moc nekupuji, me dcery jsou preparatorky, ale zlakala me libova krasavice u naseho reznika.Mame radi ruzne ochucena masicka se sosem a po tech letech na topkach uz vim, ve kterych receptech a u koho pro inspiraci zalovit;-).
Bylo to vyborne, pridavam zaslouzeny bod, v oblibenych jiz zustane a Tobe dekuji:-K.

Šárka

7. 10. 2014 17:16

:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::yes::yes::-)

ivulinka ivulinka

29. 12. 2013 18:14

Verulinka:posílám velké díky za pochvalu:-K

Navir Navir

29. 12. 2013 14:38

Dělám podobně, ale místo vody dávám pivo - a posílám bodík:yes:

Verulinka Verulinka

29. 12. 2013 14:29

VYNIKAJÍCÍ, jiný slovo na to není :yes: posílám bodík a určitě někdy zas zopakuju, jsme z toho doma nadšení :-)

babetko babetko

2. 12. 2013 15:59

Dneska jsme měli na oběd a pochutnali jsme si :yes: takže + další bodík :-8

Bosana

23. 11. 2013 12:47

ivulinka:Dnes připravím a zítra upeču, všichni chválí tak to bude na jistotu. Už se těším jak nám bude chutnat. Bodík jsem poslala,41+:yes::-p

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zwjv