Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.

Hodnocení receptu je 5,0 (114×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 4. 2011 10:18

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 110 kJ / 504 kcal
Bílkoviny7,01 g
Tuky22,71 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,30 g
Sacharidy65,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

10. 6. 2012 16:30

tato tvoje parádička mi utekla, Ivčo:-K:-K:-K
krásné foto a marinádka samá chuť:-p:-p:-8:yes::-):-)
přidám bodík, buď jak buď:-K:-D;-)

maja f maja f

21. 2. 2012 13:25

Vynikající, právě spokojeně funím :-)
Jsem ráda, že se sem dávají recepty ať už z časopisů či kuchařek, každý se k nim nedostane.
Tenhle recept je skvělý a jednoduchý. Já ho jen zdvojnásobila, plátky jsem udělala menší, dala více česneku a protože jsem měla krkovičku s kostí, tak jsem upekla i tu kost. Tu si dám později :-P

míra

7. 2. 2012 12:04

Už jsem i vyzkoušel.Jak to vypadá,tak to i chutná.Prostě jedna báseň.Děkuji

ivulinka ivulinka

5. 2. 2012 11:30

mira: pečeme odkryté, aby maso pečením chytlo pěknou barvu.
Díky za pochvalu, dobrá jídla se mi vždycky dobře fotí;-):-K

mira

5. 2. 2012 11:27

Ahoj
V receptu mi chybí, zda pečeme zakryté či ne.
Jinak klobouk dolů,foto nádherné.

bara.it bara.it

22. 12. 2011 20:04

Ivulinko - delam poradek ve fotkach a tu jsem si uvedomila, ze jsem vubec nenapsala, ze na Mikulase jsem ozkousela tvuj receptik a ze nam moc chutnal. Takze ti prideluji bodika :yes:30:yes: a dovoluji si i pridat fotku:-K

Dominikap0

29. 9. 2011 11:30

už jsem taky dělala z Alberta 2x,jednou v troubě a a jednou na pánvi( bez vody a cibule,jen jsme jí naložila do marinády přes noc ) ,myslim že na pánvi byla lepší,taková štavnatější,akorát zase nebyla šťáva :-( každopádně ta marináda je super :yes:

killinka killinka

14. 6. 2011 09:21

Už je masíčko v troubě, zatím to tu voní a vypadá to lákavě, už se těším :)

Waluci

9. 5. 2011 22:04

Výborný, skvělý recept. Četla sem ho v Albertu, ale radši zkouším co už zkusil někdo jiný. Moc jsme si pochutnali. Dala sem šťouchané brambory k tomu. I manžel co nemá rád moje pokusy si mlaskal :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 5. 2011 10:44

Ha!!:-O To mi uteklo, Ivi!! A co hůř, nevšimla jsem si ani v tom magazínu!!:-/ Vypadá skvěle, určitě zkusím:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 5. 2011 10:29

Ivulinko,bodík jsem ti už poslala,chtěla jsem přidat foto z víkendového vaření,ale když jsem to odťukla,někam se mi schovala a nemohu najít:-OTak jen chválím,protože mi chutnalo:-p:yes:

mysulka mysulka

27. 4. 2011 09:59

:-p mňam, to je moc pěkné:yes::-K

Eliza Eliza

24. 4. 2011 21:01

Mňááám, už jen za ty fotky a použité suroviny letí bod a nadzvukovou rychlostí...:yes::-p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2011 20:09

Krásná dobrota:-p+:yes:a moc príma nafocená;-):-K

Jenny

24. 4. 2011 19:16

mňam...:yes:;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zwjv