Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2012 16:30
tato tvoje parádička mi utekla, Ivčo
krásné foto a marinádka samá chuť
přidám bodík, buď jak buď
krásné foto a marinádka samá chuť
přidám bodík, buď jak buď
21. 2. 2012 13:25
Vynikající, právě spokojeně funím
Jsem ráda, že se sem dávají recepty ať už z časopisů či kuchařek, každý se k nim nedostane.
Tenhle recept je skvělý a jednoduchý. Já ho jen zdvojnásobila, plátky jsem udělala menší, dala více česneku a protože jsem měla krkovičku s kostí, tak jsem upekla i tu kost. Tu si dám později :-P
Jsem ráda, že se sem dávají recepty ať už z časopisů či kuchařek, každý se k nim nedostane.
Tenhle recept je skvělý a jednoduchý. Já ho jen zdvojnásobila, plátky jsem udělala menší, dala více česneku a protože jsem měla krkovičku s kostí, tak jsem upekla i tu kost. Tu si dám později :-P
7. 2. 2012 12:04
Už jsem i vyzkoušel.Jak to vypadá,tak to i chutná.Prostě jedna báseň.Děkuji
5. 2. 2012 11:30
mira: pečeme odkryté, aby maso pečením chytlo pěknou barvu.
Díky za pochvalu, dobrá jídla se mi vždycky dobře fotí
Díky za pochvalu, dobrá jídla se mi vždycky dobře fotí
5. 2. 2012 11:27
Ahoj
V receptu mi chybí, zda pečeme zakryté či ne.
Jinak klobouk dolů,foto nádherné.
V receptu mi chybí, zda pečeme zakryté či ne.
Jinak klobouk dolů,foto nádherné.
22. 12. 2011 20:04
Ivulinko - delam poradek ve fotkach a tu jsem si uvedomila, ze jsem vubec nenapsala, ze na Mikulase jsem ozkousela tvuj receptik a ze nam moc chutnal. Takze ti prideluji bodika 30 a dovoluji si i pridat fotku
29. 9. 2011 11:30
už jsem taky dělala z Alberta 2x,jednou v troubě a a jednou na pánvi( bez vody a cibule,jen jsme jí naložila do marinády přes noc ) ,myslim že na pánvi byla lepší,taková štavnatější,akorát zase nebyla šťáva každopádně ta marináda je super
14. 6. 2011 09:21
Už je masíčko v troubě, zatím to tu voní a vypadá to lákavě, už se těším :)
9. 5. 2011 22:04
Výborný, skvělý recept. Četla sem ho v Albertu, ale radši zkouším co už zkusil někdo jiný. Moc jsme si pochutnali. Dala sem šťouchané brambory k tomu. I manžel co nemá rád moje pokusy si mlaskal :)
3. 5. 2011 10:44
Ha!! To mi uteklo, Ivi!! A co hůř, nevšimla jsem si ani v tom magazínu!! Vypadá skvěle, určitě zkusím
3. 5. 2011 10:29
Ivulinko,bodík jsem ti už poslala,chtěla jsem přidat foto z víkendového vaření,ale když jsem to odťukla,někam se mi schovala a nemohu najítTak jen chválím,protože mi chutnalo
27. 4. 2011 09:59
mňam, to je moc pěkné
24. 4. 2011 21:01
Mňááám, už jen za ty fotky a použité suroviny letí bod a nadzvukovou rychlostí...
24. 4. 2011 20:09
Krásná dobrota+a moc príma nafocená
24. 4. 2011 19:16
mňam...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 22 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 22 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno 17. 4. 2024 08:22
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno 17. 4. 2024 07:36
Právě bylo uvařeno:
Nutrie (králík) pečená v marinádě
vesme uvařila před 39 minutami
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 9 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 11 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 11 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 11 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 12 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 12 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet větší množství cibule krok za krokem. Jde to rychle a bez slz
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Jak zpracovat růžičkovou kapustu na chutný oběd či večeři? Zapečená s oblíbenými surovinami bude výborným jídlem
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů