Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýz oceánologa Piccarda

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

27. 4. 2011 15:30

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 874 kJ / 448 kcal
Bílkoviny3,15 g
Tuky47,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy1,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla v knize Moře a oceány, kde ho použil a taky pekl oceánolog Piccard, jen jsem si ho upravila k naší chuti! Je to dost starý recept, ale moc dobrý-vyzkoušejte a třeba i s jinou mořskou rybou!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 4. 2011 16:34

:-):-):-p:-K vynikající, to je moje "oblast" až slast, ryby, houby, hlívička, taky jsem s ní dnes dělala vše možné,:-p dávám bodíka:yes:

Daniella O. Daniella O.

27. 4. 2011 16:21

Bibinko, takhle jsem platyze jeste nedelala, asi ho dnes vyzkousim. Pekny receptik :yes::yes::-p.

Jenny

27. 4. 2011 15:35

mňam...:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: platýz celý recept platýz recept platýz celý platys cely recept picca od ládi hrušky recepty platýz celý platyz jak upravit platýze pečený platýz v troubě platýz v troubě platyz uprava priprava platyze uzeny platyz celý platýz recept uprava platyze pečený platýz platýz s kuží platýz recepty platýz příprava mail logta.com loc:cz

Suroviny: platýz, slanina anglická, hlíva ústřičná, smetana sladká, bazalka čerstvá, sůl, olej

TopRecepty.cz

Platýz oceánologa Piccarda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RM3L