Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
+ ale získate i 2 litry výborné rybí polévky, ve které se vařila zelenina , pak jsem ji malinko zahustila moukou, přidala jsem vejce a muškátový oříšek. Je zase další jídlo.Musím říci, že moc nejím saláty z ryb, ale vážne ted" kupovaný rybí salát je jiný" a až teď vím, jak má vypadat vlastnoučně připravený domácí rybí salát. Zkuste, je to hodně jednoduché. Získáte asi 1, 2 kg salátu.. a i polévku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2011 16:08
varilamyskakasicku: moc děkuji
13. 5. 2011 11:02
Děkuji za komentáře,
13. 5. 2011 11:02
zizala: Je dobrý, jen je potřeba mít rybu bez kostí, jinak by to byla otrava a takhle je to rychlé, moc prima chlazené a 1 kg už se blíží ke konci, a žere se hoodne
13. 5. 2011 10:59
maris: není problém žádný s kostičkama, já bych ani žádný salát nikdy s rybou , která má kosti nedělala, nenávidím "pitvat" kosti , viz z kapra a další, ne i jak jsem i jeden recept četla, ale toto byla mořská štika, viz ten název a byla do tvaru medailonku celkem 6 kulatých kousku z toho bylo za jedno balení 39 Kč a jeden kousek jsem měla z pangasia, ten se ale spise hodne rozvařil, takže zbyl v polévce pro chut, takže vše šlo jako po másle, a žadné kostičky.Práve ho svačím ten salátek a jako chlazený s dobrým celozrným rohlíkem a je to moc prima a i když ho bylo 1 kg, končí pomalu, chce to mít jen v chladu a jíst a jíst. Míváš jinak úžasné a moc krásne recepty, moc Tě obdivuji a hezký víkend
13. 5. 2011 10:10
varilamyskakasicku: já bych se chtěla zeptat - co uděláš s kostičkama ? Ty nemají čas změknout jako např u zavináčů,varem nezmizí, o tom, že bys je vyndávala nepíšeš, to je právě můj problém, mně by tam vadily, ale vím, že někomu ty drobné nevadí.
13. 5. 2011 09:55
Anna Kocikova: Aničko, byly to jen medailonky ze štiky a 2 x za 39 kč, a zbytek byl pangas je na polevku, ale vyplatilo se, je polévka 2 litry a 1 kg salátu, tak proto jsem to udělala, ještě mi zbyly medailonky na pečení: 2 x doma -p
13. 5. 2011 09:39
Ivanko, pěkný salátek a rybí je hodně chutný, výrazný a máme ho rádi. Teď mám dost ryb, tak ho brzy spáchám Tobě dávám 6.bod
13. 5. 2011 09:12
Salát je moc príma+Také dělávám,ale z Pangase,nebo drůb.masaZdá se mi štikozubce do salátu celkem škoda-máme ho moc rádi
Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupujuNějak se tyto výrobky pokazilyje to samá kůže a odřezkyAle toho štikozuba bych si klidně chlazeného a celého koupilaUrčitě bude chutnější,naž ty zmrazené filety,co kupuju v Kaufu
Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupujuNějak se tyto výrobky pokazilyje to samá kůže a odřezkyAle toho štikozuba bych si klidně chlazeného a celého koupilaUrčitě bude chutnější,naž ty zmrazené filety,co kupuju v Kaufu
13. 5. 2011 07:38
Jinak je to normální mořská štika, jen má tento název, ty štiky jsou všude k dostání, foto mám v polévce dost videt,
13. 5. 2011 07:34
cathleen: měla jsem z nej medailonky a pak jeden kus, foto tam dám, ale koukam, ze tam je mnoho prstiku nahoru a body tam nejsou , no nic, nevim, jak se to stava, tak kuk
13. 5. 2011 07:33
srettka: tady není nic v te polevce, co tam kouka, chapu, kapr taky nemusim, ale zde zbude jen vyvar, ale každý ji nema rád, je to velmi jemna polevka, ktera trochu je rybova, není to jako vývar z kapra, dobra je
13. 5. 2011 07:04
tak tohle může být dobrota. Štikozubce kupuji přímo v podnikové prodejně Varmuža, je i výrobcem těch rybích salátů. Za zkoušku to stojí!!!
13. 5. 2011 07:02
salátek pěkný, pěknúčký, ryby můžu snad i v krému na boty rybí polévečka mě teda moc neoslovila...prvně mě jí naservíroval pantáta z kapra a na talíři trůnila kapří hlava a v těch uvařenejch očích byl hluboce vyčítavý pohled a v tý votevřený rybí hubě skoro trčela věta......koštni a uvidíš ten mazec-načež můj trácící trakt vyslal výhružnou informaci..máš dost papíru??
takže rybičku zásadně od hlavičky k ocásku a v pevném skupenství,tudíž salát rozhodně beru
takže rybičku zásadně od hlavičky k ocásku a v pevném skupenství,tudíž salát rozhodně beru
13. 5. 2011 06:15
salátek je Jen škoda, Ivi, žes nevyfotila rybu i syrovou - ne každý bude vědět, jak štikozubec vypadá.....a podle fotky by ho v obchodě rychleji poznal
12. 5. 2011 19:29
Jana Remkova: Podám Jani, dej mi talířek , mám ho 1 kg, a je važně ňamkový, je ho hodně a manžel si nakládá a říká, ten kupovaný mi už nenos..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 54 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ryby na grilu: Poradíme, jaké bylinky a marinády jsou nejlepší a jak postupovat
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: štikozubec kapský rybí pepřenky recept nakladani ryb na salat nakládané ryby na kyselo pepřenky z kapra recept na pepřenky s kapra štikozubec kapsky recept rybí salát varmuža štikozubec kapský recepty rybi peprenky varmuza recept na rybí pepřenky rybí salát rybí salát recepty rybí pepřenky nakladane ryby jak udělat pepřenky domácí pepřenky mořská štika kapská domácí nakládané ryby štikozubec
Suroviny: mořská štika, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, pepř, zelenina nakládaná, cibulka, kapie červená sterilovaná, okurky sterilované, jogurt bílý, tatarská omáčka
Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQwp
19 názorů