Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezová limonáda

Keře černého bezu nalezneme téměř všude. Připravte si z jeho květů příjemně sladkou limonádu, která přijde vhod jako skvělé osvěžení při parných letních dnech a navíc obsahuje spoustu prospěšných vitamínů.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min + 4-5 dní odležení

10 min (10 min tepelná úprava, + 4-5 dní odležení)

2. 6. 2011 17:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 126 kJ / 3 137 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky1,44 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy774,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Cukru může dát i víc, až 1,5 kg.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cvrnda cvrnda

17. 6. 2015 16:49

perlit začne i v chladnu po stočení do lahví.Kvasí i dál v lednici tak se nedá dlouho uchovat.

cvrnda cvrnda

20. 6. 2014 18:06

opravdu plíseň nebo povlak (škraloup) od kvašení

Jiří Janošec

16. 6. 2014 19:51

Dobrý den,
dělal jsem dvakrát podle receptu a vždy se mi na povrchu po třech dnech vytvořila plíseň. Je to na závadu?
Děkuji

Petr

3. 6. 2014 21:16

ocet je důležitý pro octové kvašení

1974andrea 1974andrea

23. 11. 2011 13:20

Bahula:No nezlob se, nechci tě přece napadat, ale já koukala na ten odkaz tady a fotky jsou totožné. Tak se ptám, pod Eva 1 si můžu představit kohokoliv. Pokud je to tvé foto a recept, tak se omlouvám;-)

Bahula Bahula

23. 11. 2011 13:13

1974andrea:Už toho napadání bylo dost:-!:-!:-! Je to ubohé:no:

Nemám ve zvyku kopírovat fotky. Fotila jsem v jídelně na stole a pokud chceš vyfotím Ti i ten stůl;-);-);-)

1974andrea 1974andrea

23. 11. 2011 12:22

Bahula:Čí je to teda fotka, zdá se mi to okopírované:-O:-//:-?

zizala zizala (moderátorka)

22. 11. 2011 12:46

Jana: Souhlasím, limonáda je jemně perlivá. Foto neodpovídá receptu :-O:-/

Bahula Bahula

22. 11. 2011 00:00

Jana:Každý tomu říká jinak, někdo si to rozředí a někdo nechá tak, záleží kdo jak má rád sladké. Fotka je moje, tak o co jde:-?

Jana

21. 11. 2011 23:56

Tak potom ale na fotu není limonáda ale sirup dělaný podle úplně jiného receptu z jiného webu......

Bahula Bahula

21. 11. 2011 21:57

foto: Chtělo by to se podepsat:no: a podívat se kdo je pod fotem podepsaný a čí je to foto;-)

foto

21. 11. 2011 21:44

Bahula Bahula

21. 11. 2011 21:37

:-);-):yes:+

Pavla

3. 6. 2011 06:43

Já to s octem taky neznám, ale naše babička tam vždycky dávala kyselinu citronovou, takže jde asi jen o tu kyselost. A je asi jedno, jestli ocet nebo kyselina. :yes:

Fantom

2. 6. 2011 23:40

taky neznam:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bezová sodovka limonáda z černého bezu bezová limonáda z květů recept na bezovou limonadu černý bez limonáda sodovka z černého bezu perlivá limonáda z černého bezu domácí limonáda z černého bezu limonáda z květů černého bezu limonáda černého bezu limonáda z černého bezu s kvasnicemi bezinková šumivá limonáda limonáda z bezových květů sodovka z květu černého bezu limonáda z květů bezu černý bez sodovka bezinková limonáda šumivá limonáda z černého bezu limonáda z černého bezu recept šumivá limonáda z květů černého bezu

Suroviny: voda, cukr, ocet, citron, květy černého bezu

TopRecepty.cz

Bezová limonáda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LA7r