Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívané hovězí hrudí

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 6. 2011 14:47

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 724 kJ / 2 085 kcal
Bílkoviny131,08 g
Tuky143,43 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 885 mg
Sůl1,97 g
Sacharidy64,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

20. 6. 2011 16:07

Elizo, to je opravdu nádherné a chutné papání:yes::-D

isindy isindy

20. 6. 2011 08:38

Eliza: takovou starou poctivou klasiku bych si s chutí dala, krásný recept :yes::yes::yes:
moc hezký recept, ukládám :-K:yes:+

chocolate chocolate

20. 6. 2011 07:31

Báječná klasika v inovativním podání, já k tomu vidím, stejně jako Maris, brambůrky s máslem a salát:yes:.

Eliza Eliza

19. 6. 2011 22:24

Moc děkuji za reakce.:-) Je to takovéto jídlo, které je radost vařit a radost jíst - alespoň pro mě, protože se přenesu do časů starých poctivých českých mistrů kuchařů, kdy se nekvaltovalo a na jídlo se dělal základ od časného rána a také bylo znát na chuti...
I když mám málo času, tak jsem ráda, když si občas nějaký vyšetřím a pak opravdu vařím jako moji prarodiče a snažím se trošku přiblížit jejich vyhlášené kuchyni, kterou jsem měla čest ochutnat. Nedaří se mi to vždy.

Merylas Merylas (moderátorka)

19. 6. 2011 22:09

Eli, moc pěkný receptík;-):yes:

HankaPu HankaPu

19. 6. 2011 21:54

Eli, vypadá to moc pěkně:yes: a máš parádní fotopostup:yes: je to na velký bodík:yes: +

Jenda1 Jenda1

19. 6. 2011 20:55

Eli, skvělý recept:yes:, vzpomněl jsem si na maminčino nadívané telecí hrudí:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +10

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 6. 2011 18:40

Pěkné Elizo, jako vždy, také jsem dnes nadívala, ale sekanou jinak, :-K;-):-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 6. 2011 17:34

Moc krásně nafocené chutné jídlo:-p+6:yes:Jak vidím tu prořízlou kapsu:-)u nás by určitě byla i s prstama:-O:-D

Bibinka Bibinka

19. 6. 2011 17:21

Elí, tak tohle nadívané hovězí hrudí mi připomnělo dětství, kdy maminka takto dělávala telecí hrudí s ledvinou a strašně nám to chutnalo:-p Dávám proto 6.boda:yes:

Colombo65 Colombo65

19. 6. 2011 17:15

Co dodat - snad jen dobrou chuť ;-);-);-)

Monika

19. 6. 2011 17:10

:-):-):-)Tak liďičky jdu to vyzkoušet a pak Vám písnu!!!

1974andrea 1974andrea

19. 6. 2011 17:06

Já dneska zrovna taky nadívala,ale bůček a bez sušené šunky,té by mě tam bylo líto.:yes:

Eliza Eliza

19. 6. 2011 16:49

Děkuju Vám:-K.

ivulinka ivulinka

19. 6. 2011 16:25

Eli, nádherné fotky a oběd musel být pěkně dobrý;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí hrudí bez kosti recepty telecí hrudí recepty telecí hrudí recept hovězí hrudí bez kosti pečené hovězí hrudí hovězí hruď telecí hrudi hrudi nadívané telecí hovězí hrudí bez kosti recept recepty z hovězího hrudi recept na telecí hrudí hovězí hrudí bez kosti - recepty hovezí hrudí guláš pečené hrudí hovězí hrud recept pečené telecí hrudí recept z hoveziho hrudi hrudí recept recepty telecí hrudí

Suroviny: hruď hovězí, chléb toustový, vejce, mléko, máslo, šunka sušená, cibule, květ muškátový, pepř, petrželka, mouka hladká, sůl, vývar

TopRecepty.cz

Nadívané hovězí hrudí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2GGK