Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Baguette italiano" (bagety)

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 7. 2011 18:18

Suroviny

Porce: 4 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 490 kJ / 2 507 kcal
Bílkoviny70,50 g
Tuky48,46 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy436,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bagetky jsou nádherně nadýchané, na řezu narůžovělé protlakem a moc hezky voní.

Název bagetek berte s nadhledem..... :))

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

15. 7. 2011 18:26

Cathleen, už vidím, kolik kritiky se snese kvůli názvu, neb si nepřečtou poznámku :-D:-D:-D:-D, jinak zas tě "poplácám" po ramenou:-D, hm spjení bazalky a protlaku ... ;-):-p:yes:

ivulinka ivulinka

15. 7. 2011 18:21

Moc pěkné:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagety recept bageta z kvásku mražené bagety top recepty bagety recept na bagety recept na bagetu jak se dělají bagety nadýchaná bageta bagety z kvásku kvaskove bagety co dát do bagety bageta recept nadychane bagety bageta bagety bagety z žitného kvásku slaďenka sladovit recepty na bagety chlebové bagety

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, česnek, olej olivový, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, mouka polohrubá, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

"Baguette italiano" (bagety)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgvB