Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

16. 7. 2011 17:28

Suroviny

Porce: 3 velké porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 556 kJ / 2 045 kcal
Bílkoviny70,99 g
Tuky182,15 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 335 mg
Sodík 3,71 g
Sůl9,21 g
Sacharidy27,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Verze pro obyčejný hrnec-postup stejný až po rozdrobení bujonu,jen vody dáte tolik,aby bylo maso do poloviny ponořené a za občasného promíchání a doplnění tekutiny vaříte pod pokličkou asi 40minut(záleží na druhu masa)Pak přidáte rajčata a ještě 15minut vaříte.Závěr je stejný:-)

Původně jsem měla v plánu dělat něco podobného,ale s jiným kořením a žampiony,ale konzerva byť ještě byla v záruce byla krásně vypouklá,tak po otevření letěla tím správným směrem,já jsem dala rajčata a čerstvou bazalku a moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

17. 7. 2011 12:23

Velmi šťavnaté a jistě i chutné ;-);-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 7. 2011 23:08

Děkuji všem za moc milé komentáře,které mi vždy udělají vekou radost:-K:-8Za bodíky také dík:-);-)
Omáčky a hlavně bez zahušťování mám moc ráda,chutnají nám doma a ti,kteří máte chuť;-)-ozvěte se den dopředu,aby se nově navařená várka stihla uležet:-*:-D
JaniPá-neštengruj;-)nebo přijedu k Tobě a"vyžeru"Tě:-D:-D:-O:yes:

1974andrea 1974andrea

16. 7. 2011 21:47

Aničko,jak ty děláš ty fotky,že jsou vždycky tak lahodící oku. Hezké.:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2011 20:12

Jojo, papiňák je i můj přítel;-) Všechny chutě v něm zůstanou. krása..:yes:

Bibinka Bibinka

16. 7. 2011 20:06

:yes:Aničko, moc pěkný papů i fotky:yes:já bych také nepoužila pálivou papriku, teď si mi připomněla použít papiňák, dělám dobrůtku z koňského masa a to se vaří a dusí hodně dlouho, tak to jdu do něj přelít-díky;-):-)) Tobě dávám 6.bod

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 7. 2011 19:52

:-K;-):-p A že ty máš ráda omáčky nej nej??Vid, krásné opět, Aničko:-K;-):-p:yes:

Jana Pá

16. 7. 2011 19:36

Aničko, přestávám s Tebou mluvit-jsem nafučená:-!:yes::-)),protože ty recepty, které zde vkládáš už mě zlobí;-):-)), vždyť já to nestíhám ukládat, tisknout a pak ještě vařit, no,šetři mě "starší paní":-O:-D, jinak nafučená posílám:yes::-K

suslajda suslajda

16. 7. 2011 17:57

:-Kpěkný a určitě vyzkouším mám ráda taková jídla:-D:yes:+2

spagetka spagetka

16. 7. 2011 17:34

Díky tomu libečku :-D, to dělám vlastně skoro stejně - teda v normálním hrnci a :-p:-p:yes::yes:.
Muž si to pochopitelně doostřuje chili kořením apod.
Miluje to s kolínkama, já s rýží

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso na rajčatech vepřové na rajčatech vepřové maso v papiňáku vepřové maso na bazalce vepřové na bazalce maso na rajčatech vepřové kousky jak dlouho vařit vepřové maso jak dlouho vařit vepřové maso v papiňáku veprova pecene na rajcatech jak dlouho se vaří vepřové maso jak dlouho varit veprove v papinaku vepřové rajčata na rajčatech jak dlouho vařit rajčata vepřové s rajčaty vepřová pečeně v papiňáku co vařit z vepřového masa vepřové maso rajčata vepřové plátky v papiňáku

Suroviny: plecko, slanina, tuk, cibule, česnek, kečup sladký, bujón zeleninový, rajče, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, voda

TopRecepty.cz

Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JE29