Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius z přístavní krčmy

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

24. 7. 2011 15:38

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 100 kJ / 1 697 kcal
Bílkoviny146,99 g
Tuky62,08 g
Vláknina6,77 g
Cholesterol 818 mg
Sodík 538 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy126,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Autorka receptu je paní Sivaková z Labužníka.

www.labuznik.com/recipe.php?ID=28782

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

23. 2. 2013 12:03

Pangas v pivním těstíčku?Těstíčko dělám už léta a obaluju v něm plněné kuřecí řízky.:-D

Jiri V. Jiri V.

7. 10. 2011 18:27

Odstrčilova Alena- Za sebe mohu říci, pokud bych se držel toho, co se o nějakém jídle řekne či napíše, musel bych držet hladovku.:-))

Jiri V. Jiri V.

7. 10. 2011 07:31

Odstrčilova Alena - Paní Aleno, odpověd na tuto otázku najdete
v článku např. zde - http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t...
nebo http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskod...
Když si uvědomíte jaké je znečištění oceánů.....chutná Vám ještě treska?

Odstrčilova Alena

6. 10. 2011 18:01

Slyšela jsem názor, že Pangacius žije v kanálech s potkany.Dcera mi to vyvrátila, jelikož pracuje v obchodě a :-))zajímá se o to jak jsou výrobky kvalitní.Řekla mi, že žije v moři a kdyby žila s potkany tak by tu rybu dávno potkan sežral.Ten odpuzující názormi řekla jedna moje známá a měli jsme po chuti a kupujeme raději filé z tresky.Může mi někdo napsat jak to vlastně skutečně je? Tato ryba nám chutnala výborně, ale máme po chuti. Alena

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 7. 2011 15:26

:-p+5:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 7. 2011 12:45

Já mám taková jídla ráda, takže zrealizováno, snězeno, plus jsem ti dala hned, tak už jen foto;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 7. 2011 17:00

Jaj!!! Jirko, asi zítra koupím pangase..jojo, už to tak bude. SUPER!!!!!:yes::yes: Není třeba mazat!! Určitě jsou tu recepty, které mají minimálně 6 bratříčků:-D a tenhle se určitě nestratí;-)

Jiri V. Jiri V.

24. 7. 2011 16:43

Maris: Necháme to na adminech. Musím, příště recepty pozorně pročíst, ne jen prolítnout. A pokud se recept liší jen v drobnosti, postačí poznámka do komentářů....děláme tak či to nedáváme....
Děkuji ti komentář.:-K
Snad mi nikdo za podobný recept nezakroutí krkem.:-)):-K

maris maris

24. 7. 2011 16:35

Jiri V.: Jirko, jen ho tu nech !! Já tam nemám hořčici, která určitě chuť hodně ovlivní a podotýkám, že těstíčko nemám od pí Sivákové;-):-)

Jiri V. Jiri V.

24. 7. 2011 16:24

Eliza - uniklo mi, že je zde již pod názvem Pangasius v těstíčku od Maris.
Požádal jsem adminy o smazání mnou vloženého receptu.
Zbytečně se by se recepty pletly.
Přišel jsem s receptem později :-(:-)) Ale je to chutná úprava, byl to dnešní oběd.:-p:-K

Eliza Eliza

24. 7. 2011 16:17

Já si říkala, že ten krásný název odněkud znám...jasně, Libuška Siváková :-K, jedna z lidiček, které mi z Labu chybí...
Moc hezký recept, Jirko, díky za něj.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kde žije pangasius pangasius kde žije těstíčko s černým pivem rizky z pangasiuse uprava pangas ryba pangasius recept obalovaná treska v pivním těstíčku kde žije pangacius pangácius kde žije obalované kuřecí maso v pikantním těstíčku foto pangasius recepty jak obalit rybu pangas. pangas recept pangas recepty jak dlouho se smazi pangasius pangasius jak zije pangasius doba smažení jak dlouho se smazi ryba pangas pangasius ryba priprava úprava ryby pangacius

Suroviny: pangasius, sůl, citron, hořčice plnotučná, mouka hrubá, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, pivo světlé, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Pangasius z přístavní krčmy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8gV