Žampiónová omáčka - majonézová studená
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Receptury studených pokrmů, mírně poupraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2022 16:16
26. 7. 2011 17:25
26. 7. 2011 12:38
26. 7. 2011 12:07
26. 7. 2011 10:36
25. 7. 2011 22:52
rebeka: špagi už odpovědělaMám Receptury
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
25. 7. 2011 22:04
25. 7. 2011 21:54
Rebi, no do těch Receptur
25. 7. 2011 21:54
proč sem lezu tak pozdě
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 5 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 18 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 minutami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 29 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 2 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 3 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 3 hodinami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Další recepty
Tématické fráze: receptura zampionove omáčky studena houbova omacka studená omáčka houbový dip za studena houbova smetanova omacka ke grilovacce majonézové omáčky k masu domácí tatarský omáčka receptura 10 porci řampionova omačka zastudena zampionova omáčka k panence majonezova omacka na steak dochucení žampionové omáčky jemná žampionová omáčka žampionová omáčka s vínem žampionová omáčka recept
Suroviny: žampióny, olej, majonéza, mléko, víno bílé, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, cukr moučkový
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
9 názorů