Jehněčí s cuketou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 707 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,00 g |
Tuky | 37,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2016 16:04
Mirka:
23. 8. 2016 19:29
Vařím poměrně často podle tohoto receptu a všem nám moc chutná.
28. 7. 2011 20:00
děkuji za bodíky :)..ten rozmarýn nevím..bylo tam už dost chutí..ale příště zkusím
27. 7. 2011 18:55
Já bych si hlavně dala to jehněčí, protože jsem ho ještě nikdy nejedla
27. 7. 2011 18:52
Moc príma kombinace surovin+3
27. 7. 2011 12:46
zapomnela jsem, mas bodíček
27. 7. 2011 12:45
Moc pěkná kombinace pokrmu, hezké
27. 7. 2011 12:39
To je hezky vymyšlené, i když já bych přidala ještě rozmarýn
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: recepty z cukety jehněčí sádlo jehněčí sádlo cuketa recepty skopove cukety jehněčí plec z cuketou jehněčí guláš s cuketou jehněči jak dlouho se musí dusit skopove s cuketou vařene jehneči recepty příprava jehněčího plecka jehněčí maso s cuketou jehněčí cuketami
Suroviny: plecko jehněčí, cuketa, protlak, masox, feferonka, cibule, česnek, sůl, sádlo, mouka
Jehněčí s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5AzX
8 názorů