Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z uzeného kuřete

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 7. 2008 19:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 762 kJ / 1 377 kcal
Bílkoviny27,23 g
Tuky2,79 g
Vláknina11,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy306,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Romanka

26. 9. 2012 11:36

Je to skvělí rychlí,chutný a vůbec to není suché mám ráda hodně zeleniny přidávám lehce povařený celer báječně to celé ovoní a rýži někdy restuji je to celé moc dobré.:-)

spagetka spagetka

20. 10. 2010 15:57

Heli, v náhodných mě upoutala fotka, ten stín je nááádherný...a receptík mi unikl, takže dík Náhodným receptům :-K i tobě :-K, dělám podobně, ale :-p:-p:yes::yes:

Iljusa Iljusa

17. 11. 2009 15:16

Hello, bylo to výborné, jen jsem nepřidala do rýže uz. kuřátko, ale potom jsem na hotové rizoto přidala opečeného uzen. šmakouna ;-)+ bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2009 19:46

Vlastně, tady na fotce je rizoto, jak ho dělám já, ikdyž recept není můj a malinko se liší.http://www.toprecepty.cz/recept/2972-rizoto-trochu... Jo a zapoměla jsem, že dávám hrášek a pokud mám, i kukuřici.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2009 19:44

Helli, kdysi jsem něco podobného dělala. Můj syn se mohl za uzeným kuřetem utlouct a nevadila mu ani suchá rýže. Já rýži taky vařím, ale je fakt, že nepatří mezi mé oblíbené přílohy. Taky dávám do rizota zásadně buď lečo, nebo rajčata a papriky. Jinou zeleninu ne. Ano, jedla jsem rizoto z kuřete a z této podobné zeleniny a jak bych to řekla..neoslovilo mne to. Jenže, sto lidí, sto chutí, zbytku rodiny to chutnalo, ale jim většinou chutná všechno, co uvařím:-)):-D:-)) Jen můj syn, který už se mnou nebydlí, nesnáší zeleninu, až na malé výjimky. Já zeleninu jím, protože je to mnohdy součást nějakého jídla, ale taky ji moc nemusím. Rizoto mám raději z vepřového masa, ikdyž tohle je určitě zdravější.;-)

Hella Hella

26. 5. 2009 15:58

Jani, z tvého komentáře není jasné, jestli jsi to zkusila uvařit. Ale nejspíš né, těžko bys to označila jako suché. Je tam dost tekutiny a šťávy ze zeleniny a kuřecí stehna na rozdíl od prsou taky nejsou suchá.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 5. 2009 12:57

To mi příjde trochu suché, nevím. Já většinou dělám rizoto z vepřového, tak je to asi jiné, ale uzené kuře je malinko suché.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzení kuřat rizoto z uzeného masa jak upravit uzená kuřecí stehna rizoto s uzeným masem jak upravit kuře uzeni.kuřeciho.masa suché rizoto rizoto z uzenych stehen kuřecí uzená stehna rizoto z uzených kuřecích stehen rizoto s uzenym uzené kuře s rýží rizoto z kurecich stehen recept kuře rizoto s uzeného masa jak se peče uzené kuře jak udelat rizoto rizoto ze zbytku kuřecí rizoto z stehen uzená kuřecí stehna s rýží

Suroviny: kuře uzené, rýže, směs zeleninová s kukuřicí, voda, cibule, maggi, olej

TopRecepty.cz

Rizoto z uzeného kuřete

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEvM