Nejrychlejší hřibová omáčka
Vyrazili jste do lesa posbírat pár čerstvých hříbků, ale moc úlovků jste nenašli? Nevadí, i z těch pár kousků můžete vykouzlit lahodnou omáčku. Uvařenou ji máte opravdu rychle a díky smetaně je neodolatelně jemná.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 127 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
Tuky | 76,40 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 37,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čím více hříbků, tím lepší chuť. V případě vaření většího množství dávám šlehačky 2.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2019 19:17
5. 12. 2017 15:30
4. 12. 2017 16:00
Přidávám bod.
29. 9. 2017 22:09
29. 9. 2017 22:08
6. 9. 2017 16:18
10. 8. 2014 14:03
14. 7. 2013 11:35
20. 6. 2013 14:31
7. 10. 2012 13:04
20. 9. 2011 22:13
27. 8. 2011 17:02
25. 8. 2011 19:53
23. 8. 2011 19:38
23. 8. 2011 16:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 29 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 8 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší omáčky české kuchyně. Které jsou ty nejžádanější a jak je připravit
7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok
Jak na nejlepší houbovou omáčku: K dokonalé chuti a konzistenci pomůže obyčejné pomazánkové máslo
Další recepty
Tématické fráze: hřibová omáčka recept se smetanou hřibová omáčka se smetanou recept na hříbovou omáčku hřibová omáčka ocet omacka z hribu hribova omacka k masu hřibová omáčka se zakysanou smetanou hříbová na smetaně hřibová polévka se smetanou hřibová omáčka na smetaně recept na hřibovou máčku hřibová polévka z čerstvých hub hřibová houbová omáčka hřibová smetanová omáčka omáčka z kovářú houbová máčka hřibováomáčka jednoduchá hřibová omáčka jak se děla hřibova omačka omáčka z hřibu kováře
Suroviny: houba hřib, mouka hladká, voda, sůl, smetana ke šlehání, cukr, ocet
Nejrychlejší hřibová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAz2
18 názorů