Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandské mleté řízky

Hodnocení receptu je 4,8 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min doba přípravy bez odležení směsi v chladničce.

20 min (20 min příprava, doba přípravy bez odležení směsi v chladničce.)

27. 8. 2011 18:45

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 456 kJ / 2 977 kcal
Bílkoviny163,81 g
Tuky210,07 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 2,35 g
Sůl5,27 g
Sacharidy105,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jelikož mám alergii na vepřové používám hovězí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ajkad

18. 3. 2023 11:32

K masu 1x vejce

mika59 mika59

5. 1. 2022 17:17

U nás velice oblíbené, foto přidáno..:-)

danielle72 danielle72

28. 4. 2012 17:31

Holandské řízky jsem dnes dělala ze směsi mletého masa a byly vynikající:yes:. +5 bod;-) Brzy zopakuji. Jen jsem je raděí 2 obalila, aby sýr nevytékal.

68her

21. 4. 2012 21:22

Michaela:ono to chce cist cele:-D

sofie1973 sofie1973

28. 8. 2011 18:52

klasika...

Michaela

28. 8. 2011 12:36

Já myslím, že se spíš Anetka spletla v druhu masa, že skutečně řízky připravovala z vepřového. Mrkla jsem na její profil a je to šikulka. Chválím moc !!!!

romance romance

28. 8. 2011 10:15

Tento recept znam.Delam to rada.Použivám maso vepřové.:-)

chocolate chocolate

28. 8. 2011 09:11

Ještě mě napadá, že výborné je přidat nasekanou petrželku.

mlska

28. 8. 2011 08:59

Přesně taky tak to dělám Holandské,někde jsem to našla v časopise vyzkoušela a rodině chutnalo,tak je odté doby dělám,dávám bodíky a :yes::-p

indulina28 indulina28

28. 8. 2011 05:34

recept je hezky,ale proc je to jidlo na vaze ?jinak bodik takove rizky neumim..:-8

Svetlana Svetlana

27. 8. 2011 21:29

tytío řízečky máme moc rádi...ale je fakt, že nám nejvíc chutnají z vepřového, nebo z doma namletého bůčku :-8 (nooo, chce to z masa vyfoukat cholesterol;-) a pak jsou i dietní)

Věrka

27. 8. 2011 20:06

:-S:-S:-O

k.radulka k.radulka

27. 8. 2011 20:05

To já zas když je hodně sýru tak to mám moc ráda :-)):yes: je fakt že hovězí teda nedávám ale jednou jsem dělala ze směsi hovězí a vepřové takovou tu směs už namletou z obchoďáku a nebylo to špatné :-D

chocolate chocolate

27. 8. 2011 18:54

Holandské řízy se dělávají obvykle z vepřového masa, hovězí je na tuto úpravu tuhé a sušší, hodí se spíše na dušené omáčky k těstovinám;-).Myslím si, že tam máš, Anetko, zbytečně moc sýru, který pak má tendenci vytékat při smažení.
Každopádně jsi šikovná mladá slečna:yes:.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: mleté řízky trochu jinak holanské řízky holandský řízek z hovězího masa holandský řízek z mletého masa mleté řízky recept na holandské řízky z mletého masa recept holanské řízky holandské řízky z mletého masa mletý řízek recept na holanske rizky holandský řízek z hovězího holandské řízky holanské řízky recept recept holanské řízky z vepřového masa řízky z vepřového mletého masa mletý řízek recept holandský řízek holandský řízek hovězi holandský mletý řízek holandský říze

Suroviny: maso vepřové mleté, sýr tvrdý, sůl, pepř, mléko, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Holandské mleté řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VJLM