Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vsetínské fazolové žebro

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

31. 8. 2011 21:12

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 158 kJ / 1 233 kcal
Bílkoviny7,91 g
Tuky126,28 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy14,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Kuchařka pro labužníky (české,moravské a slovenské speciality)

Nedokázala jsem si představit rýži s fazolemi, proto jsem musela tento recept zrealizovat.

S česnekem, cibulí a slaninou je to ale opravdu labužnické.

Dokonce bych ani to maso mít k tomu nemusela, ale určitě krkovička, kterou jsem použila, má na celkové chuti také svůj podíl.

Jednoduché a stojí za vyzkoušení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

1. 9. 2011 22:02

:-O No tak toto určitě stojí za vyzkoušení:yes::-)A velmi brzy:-D

Merylas Merylas (moderátorka)

1. 9. 2011 11:57

Určitě to stojí za vyzkoušení;-):-p:yes::-K

Porada

1. 9. 2011 11:40

Nemá to chybu :yes::-p, děláme to i z klasických fazolí.;-)

suslajda suslajda

1. 9. 2011 10:24

:-Knádhera člověk jen na prázdno polkne:-p+1:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

1. 9. 2011 09:03

Nádherná fotka a recept také zajímavý, fazole občas kombinuji s ryží, ale musí k tomu být hodně šťávy nebo omáčky. :-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 9. 2011 08:16

:-8tohle je úžasná fotka a moc dobře vypadající pokrm:yes::yes:

Klariska Klariska

1. 9. 2011 00:05

Moc pěkné, úplně se mi sbíhají sliny :yes::-K.

Bahula Bahula

31. 8. 2011 22:39

:-O:-O:-p;-):yes:+

Fantom

31. 8. 2011 22:14

:yes:super:yes:

Colombo65 Colombo65

31. 8. 2011 22:00

Krása nebeská ;-);-);-)

rebeka rebeka

31. 8. 2011 21:27

já přidávám další;-) jednak proto,že se mi recept líbí a krkovička u nás,co se týče vepřového vede;-):yes:,a taky, a zejména,za ten název:-!:-!jako Valaška a patriot,musím:-8:-D:yes:
že jsou fotky krásné,o tom žádná:-K:-K

Eliza Eliza

31. 8. 2011 21:25

Dala bych si hned, přestože si výsledek moc neumím představit, nebo právě proto. Přenádherné fotky a prezentace pokrmu, jak je u Jahůdky zvykem...:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

31. 8. 2011 21:24

Tak toto vyzkouším:-):yes:...+1

maris maris

31. 8. 2011 21:20

Nádhera !! Rýže s fazolemi je výborná kombinace, u nás moc oblíbená, fazole přidávám skoro pokaždé i do rizota. Posílám velký bod:yes::-)+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vsetinske brambory vsetínské řízky fazole recepty vsetínský řízek uzená žebra v kotlíku veprova zebra s fazolemi vsetínské maso vsetínský závitek vsetinske plátky s rýží vsetínský řízek recept vepřova žebra v kotlíku brambory vsetinske vsetinske maso recepty zebra s fazolema vsetínské řízek vepřová žebra fazole vsetinske speciality vsetinske jidlo slovenska kucharka recepty vepřová žebra

Suroviny: maso vepřové, rýže, fazole bílé, cibule, slanina anglická, česnek, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Vsetínské fazolové žebro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VJX1