Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z vepřového masa

Přesto že rizoto patří mezi nejobyčejnější jídla, dá se s pestrými obměnami připravit pokaždé jinak. Přidáním rajčatového protlaku a sterilovaného leča získá pikantní, zajímavou chuť. Horké rizoto na talíři posypejte špetkou strouhaného sýra, chutě se krásně doplní.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

3. 8. 2008 15:15

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na 1 porci je třeba 100 g masa a zhruba 80 - 100 g suché, nevařené rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marie

24. 8. 2009 17:16

Nedělám rizoto s lečem,ale dávám hrášek , mrkev ,kukuřici a nebo dělám rizoto s houbami

Eliza Eliza

19. 3. 2009 11:52

Dnešní oběd...:-p Dělám ho trošku jinak - bez leča. Dovolím si přidat fotky :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2009 22:58

Jo a Reneels, dělám to, jako ty, jen maso nemelu, zároveň s rýží. Rýže pěkně nabere tu chuť masa a je to moc dobré.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2009 22:56

Janko, ale já prý jsem ten recept hodnotila a bylo tam 0 bodů, chápeš? Teď už jsou 2 body, nebo vlastně plusy, ale chtěla jsem dát plus a nemohla jsem, už se mi to stalo víckrát.:-/

Reneels Reneels

18. 2. 2009 19:52

a já lidičkové dávám maso na hrubo mleté a také to dusím zaroveň s rýží. Nemá to chybu:-p;-)

Jana Pá

18. 2. 2009 19:39

Janičko R. já jsem Ti tam šoupla toho bodíka (i když to správně patří Marylas), za prvé vypadá to dobře a za druhé se mě to líbí:-))a za třetí musím Oldu(pozor, on je v ilegalitě):-!:-O trošku "popepřit":-S:-D Jen musím dodat, je to dobré, u nás nám to chutná !!:-!:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2009 19:18

Zajímavé:-( je tady 0 bodů(plusů) a že jsem už recept hodnotila, tak to jsem z toho jelen!:-O

Merylas Merylas

28. 1. 2009 01:20

Světlano, máš pravdu, ale já to vzdala a dělám to tak, jak jsem popsala, nějak se mi nedařilo :-D Oldo, jasně, bravek je náš výraz - od Ostravy dál na východ :-D Klameš ale dobře ;-):-D

Svetlana Svetlana

26. 1. 2009 08:57

...zkuste k masu, když je měkké zároveň s lečem vsypat rýži...rýže má chuť všech ingrediencí, nemusí se dál redukovat voda a je to opravdu mooocinky dobré...

olda

25. 1. 2009 22:09

Neé. Proč? Skrzevá teho brávka? To já enom klamu tělem QQQ

Merylas Merylas

25. 1. 2009 20:43

Já rizoto tímto způsobem dělám už dlouho a rodině chutná pořád. A Oldo, jsi někde ze Slezska, že jo :-D

olda

25. 1. 2009 19:28

Prima recept. U nás tomu říkáme "Brávek na zelenině s rýží" :-)

Petra

25. 1. 2009 13:09

Bezva recept - snadne, rychle a dobre!:-p

jonny

21. 1. 2009 18:34

tak jsem to zkusil a mužu řict skvěle :yes:

Vladko

16. 1. 2009 13:23

Už to vařím.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto recept rizoto s vepřovým masem rizoto srbské rizoto s vepřovým masem vepřové ryzoto rizoto s lečem srbské rizoto z mletého masa vepřové rizeto rizoto z mleteho masa recepty rizoto rizeto recept recept na rizoto rizeto z vepřového masa rizoto recepty vepřové rizoto se zeleninou rizoto z plecka vepřové rizoto pečené v troubě recept rizoto maso na rizoto ryzoto z vepřového masa

Suroviny: bůček vepřový, olej, cibule, sůl, pepř, lečo sterilované, protlak rajčatový, rýže, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Rizoto z vepřového masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZQr