Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdce na pepři

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 9. 2011 08:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 027 kJ / 724 kcal
Bílkoviny5,58 g
Tuky61,47 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

babca64

18. 7. 2017 21:01

Dělám ho také tak už léta, podle maminky v papiňáku, jen ho ještě prošpikuji :-8 . Chlapi ho raději s knedlíkem ale vnoučata jedině rýži. :-K:-K

Iriska Iriska

7. 9. 2011 16:40

Tak to taky můžeme :yes::yes:+

jirholu jirholu

7. 9. 2011 15:06

Tuto úpravu srdce máme moc rádi :-p:-8 +:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2011 14:24

cathleen:aha, tak díky, já myslela více, je to moc krásná barva,výstavní, fakt krásná:-K;-)

cathleen cathleen

7. 9. 2011 14:23

varilamyskakasicku: Ivi, jen na jedné, středně velké cibuli.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2011 14:22

To je krásná barva :-O;-) uté omáčky ze srdce,na kolika cibulkách cca -jsi to dělala? Krásné, ted už zase papinák mám,zkusím,dělávám srdíčko hodně a často, ale jako gulášek, ale takto to zkusíme jinak:-K:yes::yes:

cathleen cathleen

7. 9. 2011 13:57

:-Dkdopak má tak zvláštní smysl pro humor a přidal sem do podobných Hovězí srdce na paprice? Co mají ty dva recepty podobného?....áááá, už to vím! Jsou oba z hovězího srdce!:-D:yes::yes:

cathleen cathleen

7. 9. 2011 13:00

Anna Kocikova::yes:jj, taky jsem včera uvažovala, jestli pod masko dát i kousek slaniny.....jsem ale ráda, že jsem ji nedala - šťáva je lehce pikantní a přitom i jemňounká:-O

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 9. 2011 12:55

Jééé:-DCathleen;-)vidím,že jsme měly stejné chutě:-p:yes:Moc príma jídlo,které máme rádi:-p+13:yes:To Tvé vypadá báječně:-KObčas dělávám,ale z vepřového srdíčka,to hovězí je málo kdy vidět:-/Jestli mohu přidat svou zkušenost s vařením v papiňáku pro majitele tohoto pomocníka,tak vepřové zrovna krájím na plátky a dusím 30minut a hovězí vařím 50minut vcelku:-)

Dana61

7. 9. 2011 12:29

cathleen - tak tuhle dobrotu jsem už dlouho nedělala :yes::-D musím sehnat to srdíčko a zrealizovat :-p

zizala zizala (moderátorka)

7. 9. 2011 12:20

:-p:yes:

eva hubova eva hubova

7. 9. 2011 11:30

Krása:-p:-p:yes:+11

magdalenka magdalenka

7. 9. 2011 11:18

1974andrea: ja aj bravčové - vepřové najprv uvarím, až potom krájam atď. V uvarenom stave sa mi lepšie s ním pracuje, vykrajujú príp. zvyšky hadičiek, príp. kúsky tuku, ktoré by extra háklivému stravníkovi vadili.
Recept je fajn, Cat. :yes:

1974andrea 1974andrea

7. 9. 2011 10:16

cathleen:Takže rovnou na cibuli a zavřít ho do tlakáče, a je to:-D. Díky

cathleen cathleen

7. 9. 2011 10:12

spagetka::-) neva, psala jsem vlastně totéž - hovězí srdíčko je někdy hodně tuhé a papiňák nemám....

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí srdce recept hovězí srdce hovezí srdce recepty recept na hovězí srdce recepty hovězi srdce recepty na hovězí srdce hovězí srdce-recepty vepřové srdce na pepři recept hovězi srdce hovezi na pepri jak uvařit srdce hovězí srdce v papiňáku recepty z hovězího srdce co uvarit z hoveziho srdce jak uvarit hovezi srdce hovězi srdcem recept z hovězího srdce hovězí srdce na slanině jak varit hovezi srdce jak uvařit vepřove srdce

Suroviny: srdce hovězí, sůl, pepř celý, cibule, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JEJD