Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí s rajčatovým protlakem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

3. 8. 2008 21:31

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 595 kJ / 381 kcal
Bílkoviny9,15 g
Tuky23,20 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

20. 2. 2019 20:03

magdalenka: Ďakujem za fotku, dobre, že si mi to pripomenula, už som tiež dávno nerobila. ;-)

magdalenka magdalenka

20. 2. 2019 18:43

S dovolením, pridala som fotku. Dnes som varila, po dlhšom čase. Rýchle, jednoduché, skvelé.

tejaja tejaja

24. 4. 2009 07:07

Vašku, kľudne si tam tú smotanu daj;-):yes: v našom veku si nemôžeme dovoliť mať kilá naviac :-D:-D a tí, ktorí chcú pribrať, naopak môžu namiesto zápražky použiť na zahustenie len zátrepku z mlieka a múky. ;-)

tejaja tejaja

24. 4. 2009 07:05

magdalenka, ono nie sú tie pretlaky také ako bývali kedysi, máš pravdu. Človek musí dávať pozor, aké kupuje. U nás dostať maďarské pretlaky, kupujem tie. Zatiaľ nie sú ošudené:-D:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

24. 4. 2009 07:01

Terko. Toto nám bude chutnat.( Já vím ale že musím dbát na štíhlou linyji a proto asi přidáme smetanu HI HI +bodík

magdalenka magdalenka

23. 4. 2009 16:38

Toto je jedna z mojich obľúbených omáčok, zdá sa mi, že v Čechách to nepoznajú. A pritom je to dobrota a naša stará klasika. V poslednej dobe všade miesto pretlaku dávam pasírované paradajky, akosi majú "paradajkovejšiu" chuť.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hlavkove zeli s protlakem marija kapusta s rajčatovym protlakem kapusta s protlakem kapustová polievka s protlakem kapustová polévka s pretlakom jídla ze zelí červené zelí s protlakem hlávkové zelí protlak pečené zelí se slaninou a s protlakem dušené zelí s protlakem čalamáda s protlakem hlavkove zeli s rajskym protlakem bulharska kapusta s fašírkami zeleninova polievka s paradajkovym polévka s bílého zelí a protlakem salát s rajcatovym protlakem varene zelí s protlakem kapustová polievka s rajčatami červená zelnice s klobaskou

Suroviny: zelí, kmín celý, sůl, bobkový list, mouka hladká, mléko, olej, protlak rajčatový, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Zelí s rajčatovým protlakem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpmM