Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestkový koláč se smetanou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2011 18:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 030 kJ / 4 309 kcal
Bílkoviny65,50 g
Tuky161,25 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy641,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

18. 9. 2011 10:08

Senky:-) s tou dobou pečení to není zas tak jisté - znám lidičky kteří nikdy nepekly a čas by tedy neměli od čeho odhadnout;-).
ReNi:-), pro mě je recept dostačující - věnuju se kuchyni už dlouho -, ale možná by opravdu bylo lepší recept trošku rozepsat;-). Alespoň o ty body, o které jde v komentářích;-). A koláč vypadá pěkně šťavnatě:-p.

senky senky

18. 9. 2011 10:02

jana nováková:V surovinách na smetanový přeliv žádné mléko nenajdeš!! Tak v jakém mléce? Chce to,si recept pozorně přečíst a
zapřemýšlet;-):-)
Čas pečení si přece musí každý upravit podle trouby, každá peče jinak,a to snad zvládne i naprostý začátečník:-O:-/

jana nováková

18. 9. 2011 09:39

Já myslím, že Bedřich má pravdu.
"...a přelejeme směsí smetany, pudinku a vanilkových cukrů."

vůbec nevím, zda mám jen pudingový prášek rozmíchat ve smetaně nebo prvně uvařit puding v mléku a pak až rozmíchat...

"Pečeme na 170 stupňů."

A jak dlouho?

mischelinka mischelinka

18. 9. 2011 09:11

Bašta:-p:-pRychlé a lahodné:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2011 21:51

:-O WAU!!!!:yes:

--ReNi--

17. 9. 2011 20:48

mě se také nezdá postup příliš složitý, jinak děkuji :-)

zizala zizala (moderátorka)

17. 9. 2011 18:52

Bedřich:Tohle je právě ideální moučník pro začátečníky;-)
Ingredience na těsto i na zálivku stačí důkladně promíchat, je to napsané v postupu. Včetně teploty pečení, nechápu, co je na tom složité, stačí umět číst:-):-))

Bedřich

17. 9. 2011 18:31

Super komentář postupu výroby,jsem začínající kuchtík a nic moc jsem se nedozvěděl.... hahhahaha;-(

rebeka rebeka

17. 9. 2011 18:21

to bude krásně šťavnatý koláček:-p:yes::yes::yes:
možná že bych pod švestičky dala i makovou podestýlku;-):-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: švestkový koláč se zakysanou smetanou švestkovy kolač se smetanou švestkový koláč ze zakysane smetany švestkový koláč s kysanou smetanou koláč se švestkami a zakysanou smetanou švestkový koláč zakysaná smetana švestkový koláč s jogurtem a zakysanou smetanou švestkový koláč se zakysané smetany švestkový koláč švestkový koláč z kysané smetany švestkovy preliv obraceny svestkovy kolac se zakysanou smetanou švestkový koláč smetana koláč se smetanou švestkový koláč ze zakysanou smetanou švestkový koláč ze smetany smetanový švestkový koláč sestkovy kolac švestkový koláč ze zakysane snetany recept švestkový koláč se zakysanou smetanou

Suroviny: švestky, cukr vanilkový, pudink smetanový, smetana zakysaná, cukr, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, cukr moučkový, mléko, olej

TopRecepty.cz

Švestkový koláč se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKrK