Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudinkové řezy s tatrankovým posypem

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2011 22:38

Suroviny

Porce: plech 30x40cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 628 kJ / 3 974 kcal
Bílkoviny102,51 g
Tuky111,38 g
Vláknina14,18 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,26 g
Sacharidy633,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mi přišel mailem.

Zakysaná smetana krásně chuťově obohatí, zjemní pudinkovou vrstvu.

Snažila jsem se vyhledat podobný, ale podle hlavních surovin pudink+zakys.smetana je to dost problém.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dara

6. 7. 2016 14:04

bomba <3

Lenika

20. 5. 2014 22:05

Řezy byly výtečné, dělala jsem s mandarinkami, ale určitě jsem nedělala naposledy, příště bych zkusila zase s jiným ovocem. Bodík je jasný. :-))

Míša

16. 8. 2013 13:56

Skvělé řezy,peču je často akorát do krému dávám jednu zakysanou smetanu a jeden tvaroh,protože je to hustší a neteče to :)

andrejkaa

22. 1. 2012 16:13

Čistý luxus řezy:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

7. 12. 2011 21:04

Jahôdka, vďaka ti :-K, asi neviem čítať...

jahoda jahoda

7. 12. 2011 19:40

martinka: to mě mrzí, že pudink neztuhl;-(, víš, hodně záleží na kvalitě pudinku (já věřím jen Oetkerovi) a v tomto případě také, jak tuhá byla zakysanka.
Ale tento krém není moc tuhý, takže možná, že jsi měla jen o něco měkčí, než já. Trochu to jistí to máslo, mělo by být takové to tužší...
Díky za vyzkoušení, těší mě to;-):-):-K
Magdalenka - plech 30x40cm, mám to uvedeno nahoře u rcptu.;-)

magdalenka magdalenka

7. 12. 2011 15:02

Divím sa, že mi takáto krása unikla, dávam bod a ukladám! Šikovnica si šikovná.
Ešte dotaz - nie je to robené na najväčšom plechu do rúry? Podľa fotiek neviem tipnúť veľkosť plechu. Dík!

martinka martinka

7. 12. 2011 13:01

Tak jsem zkoušela udělat tento řez,vše se povedlo jen ten pudinkový krém mi vůbec neztuhl (nevím jak to),i když jsem to nechala v lednici do druhého dne stejně mi to po nakrájení zteklo jinak super chuť...;-):yes: posílám bodík

sofie1973

28. 9. 2011 19:03

Už jsem byla odejita, pokud chceš, můžeš mě kontaktovat na mailu sofie1973@seznam.cz
Už nemůžu na vzkazy ani svoje recepty:-(

smiskova.z

27. 9. 2011 12:48

v sobotu dovezeno na rodinou návštěvu :)) všem moc chutnal- dlaal jsme tma jen borůvky -a i tak byl vynikající :)):yes::yes::yes::yes:

Bahula Bahula

23. 9. 2011 23:18

Luxusní řez, jako vždy :yes:+

sofie1973 sofie1973

21. 9. 2011 20:52

:yes: Ta tatranka je geniální nápad.:-p Znám pracny z tatranek, ale tohle by mě nenapadlo. Super:yes::yes::yes:

petronela79

20. 9. 2011 15:46

jahoda: Ne super, díky, jen to těsto dělám jinak, tak mě to trochu zmátlo.... ale už buchtičku dělám a krásně to tu voní!!!!!!

jahoda jahoda

20. 9. 2011 13:00

petronela79:
přikládám recept, podle kterého jsem pekla tento piškot http://www.toprecepty.cz/recept/15574-zakladni-pis..., je tam vidět i postup...

Ono je více způsobů, jak našlehat piškotové těsto, např.
a)šlehat žloutky s cukrem, přidat sníh a mouku, nebo
b)šlehat celá vejce s cukrem, přidat mouku... To možná myslíš.
Je to v podstatě jedno, jaký způsob zvolíš, hlavně vždy pořádně šlehat, já jsem spokojená s tímto uvedeným postupem, zdá se mi rychlý a ověřený.;-)
Pokud šlehám s přidáním oleje a prášku do pečiva, volím způsob žloutky s cukrem do pěny, přidat olej,příp. mléko/vodu a nakonec sníh a mouku s pr.do pečiva.
Kdyby Ti to takhle nestačilo, napiš...:-)

petronela79

20. 9. 2011 11:29

chci se zeptat, ty žloudky se nešlehají zvlášt a pak se postupně nepřidávají? mám je teda míchat celé do těsta?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pudinkové řezy luxusní pudinkové řezy řezy s tatrankami řezy s tatrankou pudinkové pracny řezy z tatranek moučníky a řezy recepty moučník s tatrankovým krémem buchta s tatrankou pudinkové řezy s ovocem a tatrankovým sypáním luxusní řezy řezy z tatrankami poleva z pudinku a vody rezy s tatrankovym kremem buchta s pudingem a tatrankou pudinkové řezy se zakysanou smetanou jemna a hebka jahodová bublanina řezy s tatranky jablečné řezy luxusní buchta s tatrankovým posypem

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, cukr moučkový, smetana zakysaná, máslo, ovoce, kakao, cukr moučkový, máslo, solamyl, voda, tatranka čokoládová

TopRecepty.cz

Pudinkové řezy s tatrankovým posypem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oApN