Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety s tuňákem II.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

16. 2. 2008 21:57

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 203 kJ / 3 873 kcal
Bílkoviny54,65 g
Tuky265,32 g
Vláknina48,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,03 g
Sacharidy301,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

6. 2. 2024 20:59

Jednoduchá a dobrá večeře:-K

Jitkas

11. 9. 2013 14:04

Presne tak, Tejaja! A recept je opravdu perfektni hlavne pro ty, co prijdou vecer domu a maji chut na neco tepleho, rychleho a dobreho.

tejaja tejaja

11. 9. 2013 12:57

Prv, než začneme niekomu nadávať a urážať ho, treba si zistiť fakty. Že olivový olej sa prepaľuje pri nízkych teplotách, je obyčajný mýtus http://ona.idnes.cz/olivovy-olej-se-nehodi-jen-do-...
Bod varu olivového oleja je okolo 210°C, takže kľudne sa na ňom dá variť. http://www.srecepty.cz/clanky/zdravy-olej-olivovy-...
Samozrejme na jednotlivé kuchynské úpravy si vyberáme príslušný druh olivového oleja, ale tvrdiť, že patrí len do studenej kuchyne, je neseriózne.

Barbora

11. 9. 2013 12:10

Je to pravda. Olivový olej je určený pro studenou kuchyni, má nízkou teplotu kdy se začne přepalovat a právě zanikají ty dobré věci v něm, a vznikají škodliviny, které mohou způsobovat rakovinu. Pokud chcete na olivovém oleji smažit, nebo jakkoliv tepelně upravovat musíte si koupit rafinovaný (upravený) nikoliv pannenský....

J.D.

28. 2. 2012 11:30

Sabina.... co to píšeš? Italové vaří prakticky vše na olivovém oleji a jistě za tepelné úpravy... tak jsou asi úplně hloupí. Olivový olej fakt není jen do salátu!!

robert

7. 11. 2010 00:15

Sabina ,,, a to si vzala kde ? že olivový olej je rakovinotvorný ?

Petr

26. 9. 2010 17:02

a proc to tak dlouho vari ? dusi ?

sabina

13. 10. 2009 13:40

zase blazen ktery tepelne upravuje olivovy olej ktery je přo tepelne uprave karcinogeni (rakovinotvorny) a jeho struktura se při urcite teplote nici takže to jsou jen vyhozene penize

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: špagety s tuňákem-recept špagety s rybou tunákové špagety těstoviny s tuňákem recept špagety s tuňákem a smetanou tuňák recepty tuňák se špagetami tagliatele s tuńákem spagety stunakem tunák se špagetama vaříme tuňáka vaříme z tunaka jídla z tunáka zapečené špecle s tuňákem tuńák recept recepty z tuňáka špagety s rybami tortela těstoviny s tuňákem a špenátem tunakovy spagety

Suroviny: olej olivový extra virgin, cibule, česnek, filet sardelový, rajče sterilované, olej olivový, sůl, pepř černý, těstoviny špagety, petrželka

TopRecepty.cz

Špagety s tuňákem II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVJ