Ryba (filé) s česneko - bazalkovou chutí, zeleninovou přílohou a dresinkem - parní hrnec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 354 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,48 g |
Tuky | 13,01 g |
Vláknina | 31,72 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 65,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
•Na dnešek jsme měla slíbenou čerstvou rybu, ale bohužel se rybolov nepovedl a tak jsem svou předpřipravenou chuť realizovala na "obyčejném" filé.
Jako rybu lze použít kapra i jiné sladkovodní ryby, ale šel by i losos.
•Ten papír pod ryby si dávám proto, že mi ryba tolik neušpiní hrnec (uvařené maso zůstává v dírkách a špatně se to myje), ale hlavně proto, že ryba se tak částečně paří na vlastní šťávě (díky papíru) a zůstává krásně šťavnatá. Papír si připravuju tak, že si vystřihnu jen o něco větší kus než je porce masa, smotám do ruličky, po obvodech do poloviny prostříhám a po rozvinutí mám pěkně dírkovaný papír.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2011 22:33
5. 11. 2011 10:14
3. 11. 2011 23:38
3. 11. 2011 22:21
31. 10. 2011 20:30
21. 9. 2011 18:56
21. 9. 2011 18:41
21. 9. 2011 17:42
21. 9. 2011 17:04
21. 9. 2011 17:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 4 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 15 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 2 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 3 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 3 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 4 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Jak připravit rybu v rosolu. Servírovat ji můžete jako slavnostní předkrm
Další recepty
Tématické fráze: file v parním hrnci kapr v parním hrnci ryby filé ryba file ryba v parním hrnci rybí filé v parním hrnci parní hrnec recepty filé na bazalce filé ryba prilohy k rybam recept na ryby file z parniho hrnce ryba \\)filé) s česneko - drezink na rybu parní hrnec file rybní file recepty drezink na ryby ryba a priloha ryby a příloha recept ryba se zeleninou v pečícím papíru ryb filé
Suroviny: filet rybí, sůl, šťáva citronová, česnek, bazalka čerstvá, máslo, brambory, mrkev, brokolice, kmín celý, sůl, smetana zakysaná, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř bílý mletý, cukr
Ryba (filé) s česneko - bazalkovou chutí, zeleninovou přílohou a dresinkem - parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o62A
10 názorů