Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice v rumu s čerstvými švestkami

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 9. 2011 10:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 193 kJ / 285 kcal
Bílkoviny2,92 g
Tuky0,51 g
Vláknina1,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,39 g
Sůl5,85 g
Sacharidy35,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

24. 9. 2011 17:04

ivulinka:Ivanko, díky:-K a děkuji všem za ohlasy k receptu. Doufám, že se najdou nějací rumaři, aby zkusili;-)

ivulinka ivulinka

24. 9. 2011 13:37

Tak to já bych si tu chuť dovedla lehce představit, moc pěkný recept i s fotkami:yes:

1974andrea 1974andrea

23. 9. 2011 22:22

rebeka:Nadi dala jsem jich asi 6 kousků x 4 čtvrtky, což se = 24 čtvrtek:-D:-)), ale je to fuk

rebeka rebeka

23. 9. 2011 21:58

moc hezké, naozaj;-):-p:yes::yes:
a že jsem tak smělá:-8:-8, kolik asi těch švestiček..nebo je to fuk;-):-?:-D

1974andrea 1974andrea

23. 9. 2011 20:12

Jana Pá:, Colombo65:, chocolate:I vám všem ještě jednou díky:-K

Jana Pá

23. 9. 2011 19:21

:yes:vše mám doma, jen ten "rumík" chybí:-O, ale to není problém,určitě vyzkouším-vypadá to velice:-p:yes:,bodík jsem už poslala dříve:yes:

Colombo65 Colombo65

23. 9. 2011 18:06

:yes::yes::yes:

Eliza Eliza

23. 9. 2011 16:46

Maso naložené v rumu je krásně křehké, to mám vyzkoušené:-p:yes:

chocolate chocolate

23. 9. 2011 16:35

Jinak ještě dodatek-rum je výborný s trochou sojovky i na naložení krůtích plátků, stačí je opéct, výpek zakápnout vývarem a trochou smetany a na plátcích rozpustit hermelín.

1974andrea 1974andrea

23. 9. 2011 16:30

Moc všem děkuji za hezká slůvka:-K a nebojte se experimentovat;-)

1974andrea 1974andrea

23. 9. 2011 16:29

Bibinka:Právě že jsem včera večer u televize popíjela grog a tak mě nějak napadlo, jestli by se ten rum nedal zkombinovat i s něčím jiným než se sladkostmi;-). A to bych nebyla já, abych to nezkusila:-D

1974andrea 1974andrea

23. 9. 2011 16:27

Eliza:Švestky jsou samozřejmě sezónní, ale jestli myslíš rum, tak ten spotřebovávám v průběhu celého roku:-D. Papriková pasta je z Kauflandu myslím, je z drcených pečených paprik a jmenuje se Papriková pomazánka - není pálivá.

chocolate chocolate

23. 9. 2011 16:12

Souhlasím s Eliz, z Tebe a Tvých receptů by zaplesalo srdce nejednoho gurmeta:-K.Také nějak nechápu, proč na podzim kupujeme pofidérní jahody a nezpracováváme místní suroviny.Bod je zasloužený:yes:.

Eliza Eliza

23. 9. 2011 15:40

Tak to je perfektní recept, už se těším, až ho prubnu...:-p
Mně se líbí, jak systematicky spotřebováváš aktuální sezónní suroviny, pokud jsem si stihla všimnout. To je prostě skvělé..:yes::-p a mělo by to tak být.
Tou paprikovou pastou myslíš Harissu?

Bibinka Bibinka

23. 9. 2011 15:31

1974andrea:Andreo, recept pěkný a pikantní, nějakého "vochtlíčka" do sebe, nějakého k masu a než se to uvaří, je kuchařka namol:-D:-D Ale dávám krásnej 10.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: švestky naložené v rumu maso s čerstvými švestkami tuzemák s fotkou maso na rumu maso v rumu vepřové maso s čerstvými švestkami maso naložené v rumu krkovice na sladkosti veprove s cerstvymi svestkami maso a rum marinada z rumu rum 1974 rum na maso krkovicka nalozena v rumu proč přidávat rum k pečení masa uzené maso naložené v rumu recepty maso se švestkami maso s čerstvimi švestkami pečené švestky naložené v rumu švestky naložené v rumu recept

Suroviny: krkovice vepřová, rum, omáčka sojová, med, balsamico, pasta papriková, švestky, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Krkovice v rumu s čerstvými švestkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6z8L