Platýzové filety na rozmarýnu
Suroviny
Porce: 2 po 2 filetů na porci
Nutriční hodnoty
Energie | 601 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 4,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rybu jsem připravila jednoduše a rychle- byla výborná a dá se použít i jiná dostupná ryba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2011 11:26
5. 10. 2011 11:05
27. 9. 2011 19:16
27. 9. 2011 15:24
27. 9. 2011 15:08
27. 9. 2011 13:09
27. 9. 2011 11:19
27. 9. 2011 09:15
I tak děkuji za příspěvky
27. 9. 2011 08:26
27. 9. 2011 08:19
27. 9. 2011 07:58
27. 9. 2011 02:49
26. 9. 2011 23:41
26. 9. 2011 23:20
26. 9. 2011 23:11
někde úplně jinde než u platýzů. To jsem nechtěl.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 17 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 20 minutami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 42 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 1 hodinou
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: recepty z platýze platýz recept jak připravit platýze recept na platyze platyz úprava platýze jak udělat platýze platýz velký recepty na platýze platýs velký recept platýz recepty platýz evropský recept platýs velký recepty jak uvařit platýze platýs jak upéct platýze platýz na grilu recepty platyz platýs velký recept platýz
Suroviny: platýz, pepř, rozmarýn sušený, petrželka sušená, sůl, olej, šťáva citronová, mouka hladká, vejce, pivo světlé, strouhanka
Platýzové filety na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3K29
39 názorů