Pepřová omáčka smetanová
Tato omáčka je skvělá ke steakům, biftekům, ale i ke kuřecím nudličkám. Její příprava je přitom jednoduchá, rychlá a milovníkům pikantních jídel bude určitě chutnat.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 553 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2017 10:43
3. 11. 2011 19:04
Omáčka je standardně dobrá, prostě sýrový bešamel. Potřebovala jsem, aby to jedla i dcera, takže jsem barevný pepř (ze mlýnku Kotányi) přidávala postupně, podle chuti. Bylo ho dost, ale jestli celý pytlík, to si jistá nejsem...
3. 11. 2011 18:45
3. 11. 2011 18:41
Eli, pěknou fotku jsi přidala, ale nenapsala jsi, jak chutnalo.
1. 10. 2011 09:05
1. 10. 2011 07:09
1. 10. 2011 06:48
29. 9. 2011 16:21
29. 9. 2011 15:49
29. 9. 2011 13:26
29. 9. 2011 12:53
29. 9. 2011 11:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 18 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 12 sekundami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 42 minutami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 2 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: pepřová omáčka ke steakům peprova omacka pepřová omáčka recept smetanová omáčka se zeleným pepřem smetanová pepřová omáčka pepřová omáčka se zeleným pepřem smetanovo pepřová omáčka omáčka se zeleným pepřem pepřová smetanová omáčka omáčky ke steakům pepřová omáčka ke steakům recept smetanová omáčka s pepřem omačka k bifteku smetanová omáčka omáčka ke steaku omáčka se zeleným pepřem recept recept na pepřovou omačku omáčky k bifteku omáčka pepřová smetanová omáčka se zeleným pepřem recept
Suroviny: pepř, smetana ke šlehání, sýr tavený, mouka hladká, olej, sůl
Pepřová omáčka smetanová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0AO
12 názorů