Dýňové zelí
Dýně hokaido se dá připravit na mnoho různých způsobů. Krom polévky, se z ní dá připravit i výborné dýňové zelí, které můžete použít jako přílohu k pečenému masu, nebo si ho dopřát jen tak, samotné.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2019 17:14
18. 11. 2019 16:13
12. 5. 2014 19:10
Dýni nastrouháme nahrubo,přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, pokmínujeme, podlijeme troškou vody a přidáme na másle (sádle) osmaženou cibulku, trochu octa dle chuti a sůl dle chuti. Dusíme do měkka (cca 20 min). Ve šlehačce rozšprudlovat hl.mouku a zelí zalít tak, aby hmota byla tak akorát - ani hustá ani řídká Kalorická bomba, ale SUPER
31. 1. 2013 23:27
19. 1. 2013 11:03
19. 1. 2013 10:58
Rozdíl mezi dýní Hokkaido a jinou dýní je v tom, že z dýně Hokkaido je zelí rychleji hotové, tedy pozor, aby se moc nerozvařila, já dělám většinou z máslové dýně a jde rovněž, ale jak píši - když jsem dělala z Hokkaido, byla jsem překvapena, jak rychle bylo měkké.
26. 3. 2012 07:24
25. 3. 2012 21:15
14. 11. 2011 09:03
13. 11. 2011 19:09
30. 9. 2011 10:29
29. 9. 2011 18:26
29. 9. 2011 18:11
Takže kľudne použi akúkoľvek tekvicu, bude to dobré
29. 9. 2011 17:15
máš další bodík ode mě,páč se mi ukrutně líbí ta barvička zelíčka
29. 9. 2011 14:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 14 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 5 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 5 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 5 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 7 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 7 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 10 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Čím se liší hokaido od jiných dýní a na co se nejvíce hodí? Proč se tato malá dýně stala královnou naší kuchyně?
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Další recepty
Tématické fráze: dýňové zelí recept na dýňové zelí dynove zeli recept dýňové zelí recepty zelí z dýně hokaido zelí z dýně zelí z máslové dýně recepty dýnové zelí dýňový zelí dinove zeli recept dýňové zelí dýnové recepty zamražená dýně dýňovézelí dýňová zelí dýně jako zeli recepty na dýňové zelí hokaido zelí dynove zeli dýňové zelí hokkaido
Suroviny: dýně hokkaido, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, cukr, ocet
Dýňové zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmY8
22 názorů