Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Traduje se, že špagety Carbonara vznikly v Římě. Ale s jistotou nemůžeme tvrdit ani to, že je opravdu vymysleli Italové. Ať je to s jejich původem jakkoliv, zásadní jsou použité suroviny. Kvalitní a poctivé ingredience, žádné náhražky, vytvoří tu báječnou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,94 g |
Tuky | 73,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 6,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle pořadu S Italem v kuchyni.
Vím, že podobné recepty tu již máme, ale tento italský zatím chybí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2023 08:34
15. 10. 2022 13:03
22. 1. 2021 14:44
16. 3. 2017 10:02
6. 10. 2016 19:51
28. 11. 2015 16:19
9. 4. 2015 20:09
No, pokud směs zatuhne, tak je něco blbě
9. 4. 2015 19:55
21. 3. 2015 18:59
16. 4. 2014 16:17
22. 8. 2013 21:53
Bodů se vzdávám a přeposílám je italským autorům...
22. 8. 2013 21:21
28. 7. 2013 21:17
15. 5. 2013 00:02
14. 4. 2013 08:54
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 28 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 21 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těstoviny jako z pořadu Prostřeno: Jak dlouho je vařit, aby byly vynikající, a co znamená al dente?
Jak uvařit špagety carbonara? Jak na to, aby byly dokonale krémové a chutné
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Další recepty
Tématické fráze: špagety carbonara s italem v kuchyni špagety carbonara špagety carbonara recept spageti carbonara od itala v kuchyni spagety carbonara pohlreich s italem v kuchyni spagety carbonara s italem v kuchyni recepty špagety špagety podle pohlreicha těstoviny carbonara pohlreich emanuel ridi recepty emanuel ridi špagety carbonara-emanuel ridi recepty emanuela ridiho carbonara recept omáčka na špagety carbonara s italem v kuchyni carbonara spagety carbonara video omáčka carbonara recept spagety carbonara recept na špagety carbonara
Suroviny: těstoviny špagety, pancetta, žloutek, pecorino, olej olivový, pepř, sůl
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5Zv
44 názorů