Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 9 069 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,56 g |
Tuky | 115,93 g |
Vláknina | 46,56 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 11,42 g |
Sacharidy | 129,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept- jeho název a vše další je napsáno podle jednoho z našich největších odborníků na houby - Pana Ing. Baiera
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2011 09:16
6. 10. 2011 16:39
6. 10. 2011 13:13
6. 10. 2011 07:19
6. 10. 2011 06:22
A k tomu ohřívání - kdysi jsem slyšela, že pokud se jídlo z hub vychladí a ohřeje třeba druhý den, tak to nevadí. Ale nesmí zůstat v kastrolku třeba na okraji kamen nebo v teple. Potom prý houby uvolňují nějaké látky, které jsou jedovaté.
Také běžně houbová jídla jíme minimálně ještě druhý den, protože jsme s manželem sami a zásadně vařím na dva dny.
5. 10. 2011 20:25
5. 10. 2011 20:15
5. 10. 2011 20:12
5. 10. 2011 20:09
5. 10. 2011 20:08
5. 10. 2011 20:03
5. 10. 2011 19:05
5. 10. 2011 17:47
5. 10. 2011 17:32
5. 10. 2011 15:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 19 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 35 minutami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 1 hodinou
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 4 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: lečo s houbami zeleninové lečo s houbami ohřívání hub houbové lečo lečo s houbama lečo z hub sterilované lečo s houbami lečo recept sterilovane houbové lečo ohřívání jídel z hub ing.baier ohřívání houbových jídel houby ohřívání ohřivání leča houbové lečo sterilované hubové lečo ohřev leča zeleninova leco s houbami zeleninové lečo s houbama zeleninove leco s na houbách
Suroviny: sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, klobása, houby čerstvé, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, sůl, vejce, sýr tvrdý
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlyY
21 názorů