Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 10. 2011 22:50

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie752 kJ / 180 kcal
Bílkoviny4,82 g
Tuky0,67 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

18. 10. 2011 09:47

tak tohle je krásná krémová omáčka a kotletka jak malovaná - hmmm :-D:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

14. 10. 2011 22:04

Dívám se na foto, mám sice před sebou Tvůj talíř, ale jinak, než bych chtěla. Neochutnám i když bych chtěla:-)):yes: Kondenzované mléko moc nepoužívám, jen si vzpomínám, že jsem jednu dobu potírala kuřata před pečením.

Bibinka Bibinka

14. 10. 2011 22:01

Elí, díky za vysvětlení:yes:

Eliza Eliza

14. 10. 2011 21:48

Bibi, jen jsem maso nastříhla po okrajích, aby se nekroutilo. Poslední dobou - pokud tedy nedělám roládky nebo závitky - nechávám maso bez naklepání, jen ho třeba naříznu tak, aby byly plátky všude stejně vysoké. Připadá mi potom šťavnatější.

Jsem potěšená zájmem o recept. S kondenzovaným mlékem, v kterém se maso dusí, je to zase trochu jiná chuť než se smetanou. A množství cibule to stihne skvěle zahustit.

ivulinka ivulinka

14. 10. 2011 19:45

Krásný recept, Eli, fotky jedlé tak jako vždycky:yes:

zizala zizala (moderátorka)

14. 10. 2011 16:09

Dělám něco hodně podobného, jen se smetanou a nemixuju, vyzkouším podle Tebe příště. Nám k tomu chutnají bramboráčky:-p

Bibinka Bibinka

14. 10. 2011 15:53

Elizo, recept je jednoduchý a jistě výborný:-p Já bych asi zvolila smetanu, protože Tatru nekupuji, ale to je moje rozhodnutí;-) a prosím tě, ty kotletky se ani trochu nenaklepají:-? Jinak dávám 15.bod:yes:

Eliza Eliza

14. 10. 2011 15:22

1974andrea: Jé, nee, Tatra je v plechovce, kondenzované, neslazené. Tak to už chápu, až jsem se lekla té představy;-):-D maso se Salkem...

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2011 14:42

Eliza:Já myslela, že to kondenzované mléko je jako salko nebo ne?

Eliza Eliza

14. 10. 2011 14:38

1974andrea: Není to sladké, vždyť tam není nic sladkého...snad jen ta cibule, ale tu můžeme dosolit.
Simčo, knedlíky občas jíme, ale pro dceru je to zbytková záležitost, protože odkrajuje okraje a konzumuje jen středy...Nikomu se zatím nepodařilo ji přesvědčit, že je to to samé těsto a chutná to stejně...;-):-/

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2011 13:21

Eli, tak tady tu chuť si vůbec nedovedu představit:-O. Není to moc sladké?

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 10. 2011 12:32

:yes::yes::-p

mysulka mysulka

14. 10. 2011 10:54

:-p krása:yes::-K

magdalenka magdalenka

14. 10. 2011 09:54

Jednoduché, krásne, chutné...:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 10. 2011 09:46

Kondenzovanou Tatru používám do sekané;-)ale s těma kotletkama se mi to moc líbí:-p+10:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kondenzované mléko tatra kotlety na pepřové omáčce pepřová omáčka recept kotleta se smetanivm přelivem mleté maso kondenzované mléko kotlety v pepřové omáčce kotleta s pepřovým přelivem vepřové kotlety s cibulí kondenzovane mleko s masem kolet na pepřové omáčce přeliv na maso pepřový kotlety na pepřové omáčce kotleta v pepřové omáčce neslazené kondenzované mléko recept recepty kotleta na peprove omacce kotlet s pepřovým přelivem neslazené kondenzované mléko kotleta na peprove omacce kotlety pepřová omáčka kondenzované neslazené mléko recepty

Suroviny: kotleta vepřová, cibule, pepř čtyř barev, mléko kondenzované, olej, sůl

TopRecepty.cz

Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJ6n