Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové řízky ve sněhu

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2008 16:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 325 kJ / 317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

9. 1. 2016 06:38

A koukám, že tenhle recept je taky maso se sněhem už starší a já ho přehlédla :-O:-O:-O, myslím, že jak tento recept tak i ty sněhové řízečky z kuřecího od miky jsou dobré k vyzkoušení ;-):-p:yes: Kombinacím se meze nekladou a se sněhem jsem to asi nedělala nikdy, spíš určitě ;-);-)

tejaja tejaja

27. 11. 2013 09:37

Ivana79: Ivanka ďakujem, som rada, že chutnalo ;-) A vďaka j za fotečky :-D;-)

Ivana79 Ivana79

26. 11. 2013 16:37

Tejaja,toto boli najmäkšie a najlepšie rezne aké sme kedy jedli :-*:-p:yes: Skvelé!!!! :-K

tejaja tejaja

23. 8. 2013 21:09

Daduli: Ďakujem, som rada, že chutilo;-)

Daduli

23. 8. 2013 14:06

:-p Super nápad, právě uděláno místo vepřového použito stehení kuřecí masíčko a k tomu bramborová kaše. Posílám bodík za dobrý dlabaneček.

danielle72 danielle72

4. 7. 2013 12:16

To musím zkusit:yes:, když peču, bílky mi pravidelně zbývají, pak nezbývá než je usmažit a rozkrájet do pomazánek. Tahle možnost se mi ale zdá šikovnější ;-) Přidávám bod:-K

pipre pipre

29. 8. 2010 12:41

Zbyly i bílky a tak jsem zkoušela sníh z nich použít na tento recept. Nejdřív jsem udělala jen dva zkušebně a byla jsem opravdu překvapená, jak jsou řízky dobré a šťavnaté. Takže jsem takto usmažila i zbylé. A určitě nedělám naposled.:yes:+5

Jana Pá

13. 4. 2009 10:41

:-p:-p:yes:

Jikotka Jikotka

13. 4. 2009 10:08

Už jsou řízky v oblíbených,co nejdříve je vyzkouším :-p:-p:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

13. 4. 2009 07:35

Terezko. Já čučím jako tele na nová vrata. Při prvé příležitosti to vyzkouším i když zprvu budu za blázna. ale je to zajímavé. A jestli mi to nesesujou, tak mám čím se na chatě zase vytahovat. Ale budu tomu říkat že dělám řízky v peřině. :-O . +bodík

magdalenka magdalenka

12. 4. 2009 22:22

Moja mamka mala vo zvyku takto smažiť rezne a ozaj sú inakšie ako klasickým spôsobím. Úplne som na tento spôsob zabudla, ďakujem za pripomenutie!

kedlubna kedlubna

14. 8. 2008 09:26

tak už si to tisknu, určitě vyzkouším, toto obalování jsem ještě nikde neviděla :-O vypadá to moc slibně :-p

tejaja tejaja

10. 8. 2008 08:53

jéje, to je mi ľúto, ale vyskúšaš nabudúce, aspoň sa máš na čo tešiť;-)

vybusna vybusna

9. 8. 2008 17:31

no....nemohla si tento recept vlozit skor? prave vyberam posledne rezne...obalene normalne....mohla som vyskusat tieto snehove.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové řízky obalované vepřové řízky řízky pod sněhem obalovany veprovy rizek zbylé řízky řízek ve sněhu jak se děla snih vepřové řízky recept recept na vepřový řízky vepřové řížky recepty obalovane řízky vepřové řízky v bílku jak obalit vepřový řízek recepty vepřové řízky řízek v bílku řízky obalené v bílku sněhové řízky řízky obalované v bílku sníh recept řízek obalený ve sněhu

Suroviny: řízek vepřový, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Vepřové řízky ve sněhu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2K