Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborák á la milaaano

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

13. 11. 2011 10:36

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

29. 9. 2020 14:24

Koukám, kolik je tu za ta léta v komentářích umělců...:-D
U nás je přes bramboráky paní casinová :yes:
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že ;-(

zujali

29. 9. 2020 12:46

Zajímavý nápad <3

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 11. 2011 22:30

Krásně pestré dobré jídlo:-p+9:-K:yes:

rebeka rebeka

14. 11. 2011 18:33

finis coronat opus:-!:-!
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem:-K:-K:-K
víc netřeba dodávat:-):yes:

AntoninZ

14. 11. 2011 16:42

Jano Remková, nemám, vlastně neměl jsem. Jen si opravdu myslím, že by se to mělo vařit doma, ne z kupovaného. A když už bych tu kupovanou majonézu z lenosti či co použil, aspoň se s tím nebudu chlubit.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2011 23:35

jahoda: nevěřím, že by někdo odstraňoval právě tvé fotky!! Pokud bys někdy přidala foto k mému receptu, určitě bych ho dala jako hlavní;-)

Eliza Eliza

13. 11. 2011 23:08

Překrásné fotky...víc si recept nemohl přát.:yes::-K

jahoda jahoda

13. 11. 2011 21:57

Milane, Tvůj bramborák si přímo koledoval o vyzkoušení;-).
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat:-p:-p, posílám 7*:yes: a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2011 19:45

AntoninZ: ale sakra, sakra, koukám už chvíli, že máš nějakou špatnou náladu dnes, že?;-)

Lucka

13. 11. 2011 19:19

AntoninZ:Tak konečně přihoďte nějaký svůj recept Tondo, kritizovat umí každý.

AntoninZ

13. 11. 2011 18:48

No a já si zas myslím, proč probůh používat Hellmanns majonézu, sajrajt se všech největší?:-O
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.:-!
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2011 13:11

:yes::-p

zizala zizala (moderátorka)

13. 11. 2011 12:52

Bibinka: Bibi, já myslím, že v kaplické cmundě se peče uzené maso uvnitř placky, tady se dává hotové vepřové maso do hotové cmundy. Dobré to určitě bude taky :-p:yes:

Bibinka Bibinka

13. 11. 2011 12:12

Milaaano, vítám tě v Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo;-)
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod:yes:
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK;-)

Ivana79 Ivana79

13. 11. 2011 12:00

Ja viem,že v slovenčine,ale nevedela som,či aj v češtine:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínský bramborák jaka mouka se dava do bramboraku nejlepší bramboráky jak ohřát bramborák kaplický bramborák kýta bramborak recept na cmundu kaplické bramboráky recepty kaplická cmunda kaplická cmunda recept nejvetsi bramboráky cinske bramborák jak péct bramborák struhadlo na bramborák bramborák nápln do bramboráku s kýty babicovy dobroty recepty 13.11.2011 kaplický cmunda kaplický bramboráky vepřové ve cmundě

Suroviny: brambory, mouka hladká, česnek, vejce, majoránka, olej, kýta vepřová, pepř, omáčka sojová, cibule, majonéza, olej

TopRecepty.cz

Bramborák á la milaaano

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJ5W